X Factor Rochelle wil niet tafelen bij Life 4 You

X Factor-kandidate Rochelle was zondag erg gespannen voor haar verschijning in het tv-programma Life 4 You met Carlo Boszhard en Irene Moors. Na haar mu- zikale optreden werd Rochelle naar de Life 4 You-tafel met daaraan onder meer Patty Brard en Patricia Paay geleid, maar toen er een filmpje werd ingestart, vluchtte ze uit de studio. “Rochelle zegt tegen mij: ‘Moet ik hier blijven zitten?’ Ik zeg: ‘Wil je niet?’ Ze zegt: ‘Néé! Ik zeg: ‘Ga maar snel weg!’“, gierde Boszhard in de uitzending.

De verlegen X Factor-kandidate maakte ook geen grootse entree in het programma. Ze kwam ineengedoken de studio binnen. “Rochelle, zo kom je niet op. Ga terug! Gordon zegt het al de hele tijd: ‘Je moet opkomen als een diva!’“, riep Boszhard.

Rochelle staat vrijdag in de halve finale van X Factor op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen