X Factor Rochelle wil niet tafelen bij Life 4 You

X Factor-kandidate Rochelle was zondag erg gespannen voor haar verschijning in het tv-programma Life 4 You met Carlo Boszhard en Irene Moors. Na haar mu- zikale optreden werd Rochelle naar de Life 4 You-tafel met daaraan onder meer Patty Brard en Patricia Paay geleid, maar toen er een filmpje werd ingestart, vluchtte ze uit de studio. “Rochelle zegt tegen mij: ‘Moet ik hier blijven zitten?’ Ik zeg: ‘Wil je niet?’ Ze zegt: ‘Néé! Ik zeg: ‘Ga maar snel weg!’“, gierde Boszhard in de uitzending.

De verlegen X Factor-kandidate maakte ook geen grootse entree in het programma. Ze kwam ineengedoken de studio binnen. “Rochelle, zo kom je niet op. Ga terug! Gordon zegt het al de hele tijd: ‘Je moet opkomen als een diva!’“, riep Boszhard.

Rochelle staat vrijdag in de halve finale van X Factor op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen