Patty en Patricia werken aan tv-programma

Patty Brard en Patricia Paay hebben plannen voor een nieuw programma in de sfeer van Joling & Gordon over de vloer. Dat bleek zondag in Life 4 You, waar beide ‘diva’s’ te gast waren. Het realityprogramma is bedacht door Brard. “Mensen die echt iets nodig hebben en die wij kunnen helpen, zou ik heel graag willen helpen. Dat wil ik doen door ons allemaal vreselijke schnabbels te laten doen, die we eigenlijk nooit zouden doen en waar we zwaar onze neus voor ophalen“, legde ze uit.

Brard heeft al een voorbeeld paraat. “Patricia haat bijvoorbeeld mijn Nederlandstalige repertoire. Ik kan niet wachten tot ze het ergens in een boa staat te zingen. Ik denk dat men daar wel om moet gieren“, gierde ze. Paay: “Of we moeten misschien wel paaldansen. Jij in een lantaarnpaal!

Nu Brard is ‘ontslagen’ door SBS 6, zou ze het programma kunnen gaan maken bij Paay’s werkgever RTL 4. “Ik word van alle kanten benaderd.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen