Marc Dik nieuwe presentator De Pelgrimscode

Marc Dik is de nieuwe presentator van het tv-programma De Pelgrimscode, dat in oktober terugkeert voor een tweede seizoen op Nederland 1. Dat heeft de EO maandag laten weten. In de tweede serie gaan opnieuw tien bekende Nederlanders een strijd met elkaar aan in het Midden-Oosten. De hoofdprijs is 10.000 euro voor een goed doel. “Ik vind het super om de Pelgrimscode te presenteren. Het is een spannend spel dat zich afspeelt op prachtige plekken op de wereld“, zegt Dik.

Voor het eerste seizoen verbond de EO Manuel Venderbos als presentator aan het programma. Na een paar afleveringen werd hij ziek. Vervolgens werd het programma een paar afleveringen gepresenteerd door eindredacteur Kefah Allush, waarna de serie werd afgesloten met Marion Lutke aan het roer.

De Pelgrimscode is vanaf 20 oktober elke donderdag te zien op Nederland 1.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen