Sandra Schuurhof maakt tv-programma in doolhof

Sandra Schuurhof en Joep Sertons gaan een tweedelig programma voor de Hersenstichting presenteren op RTL 4. Het programma heet Ambassadeur Voor 1 Dag en is medio juni te zien. Dat heeft producent I Care dinsdag laten weten. In Ambassadeur Voor 1 Dag brengt het duo de stichting onder de aandacht door middel van twee ludieke acties. Zo trekt Schuurhof samen met de 45-jarige Anouk, die een coördinatieprobleem heeft door een hersenbloeding, naar het doolhof in Achtmaal.

De presentatrice roept zo veel mogelijk mensen op om op 2 juni naar Achtmaal, vlakbij Roosendaal, te komen. “Iedereen moet de weg door het doolhof zien af te leggen en aan het eind van het traject wacht een aantrekkelijke prijs“, aldus I Care.

Sertons, bekend van GTST, organiseert op 4 juni een kart-race in Zandvoort voor de 52-jarige Marc, die door een herseninfarct nog maar gedeeltelijk kan zien en daardoor zijn grote passie autorijden moest opgeven. “Deelnemers maken een kans op een figurantenrol bij GTST en een rondleiding op de set door Joep Sertons zelf.

Ambassadeur Voor 1 Dag is op zondag 19 en zondag 26 juni om 17.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen