Playhouse Disney wordt Disney Junior

Het digitale kanaal Playhouse Disney en het gelijknamige programmablok op Disney Channel krijgen vanaf september de nieuwe naam Disney Junior. Dat heeft The Walt Disney Company zondag laten weten. Playhouse Disney-series als Mickey Mouse Clubhuis, Handy Manny en Special Agent Oso verhuizen gewoon mee naar Disney Junior. Tegelijkertijd worden bij Disney Junior ook een aantal nieuwe series gelanceerd, waaronder de tekenfilm Jake en de Nooitgedachtland Piraten.

Ook in Amerika verdween eerder dit jaar de naam Playhouse Disney om plaats te maken voor Disney Junior. Nu zijn Nederland en Vlaanderen aan de beurt. De naam van Playhouse Disney als programmablok wijzigt op 1 september; de naam van het digitale kanaal verandert per 10 september.

Disney Junior richt zich op 2 tot 7-jarigen en hun familie.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen