Clairy Polak en Paul Rosenmöller krijgen tv-programma

Clairy Polak, Paul Rosenmöller en Chris Kijne gaan afwisselend een nieuw actualiteitenprogramma op Nederland 2 presenteren. Het gaat om Gesprek op 2, waarin wekelijks een lang gesprek met een gast uit de actualiteit wordt gevoerd. Dat vertelde Rosenmöller zondag in de radioshow De Perstribune. Nederland 2 heeft voor Gesprek 2 een plekje op de late zondagavond gereserveerd. Een geschikt moment voor een lang gesprek ‘met rust en zonder filmpjes’, zo liet Rosenmöller weten.

Voordat Gesprek op 2 in première gaat, start Rosenmöller dinsdag nog met een nieuw seizoen van Spraakmakende zaken. Later volgt ook nog een nieuwe zesdelige serie waarin hij van New York naar San Francisco reist, getiteld ‘Wat is er aan de hand in het land van Obama’.

Gesprek op 2 gaat in het najaar van start.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen