Kelly Rowland in eerste aflevering Yolanthe op 3

</ol> <p>Zangeres Kelly Rowland is zondag te gast in de eerste aflevering van Yolanthe op 3, het nieuwe interviewprogramma van Yolanthe Sneijder-Cabau. Dat heeft de TROS woensdag gemeld. In latere afleveringen komen onder meer George Clooney, Cristiano Ronaldo en Paris Hilton voorbij. “De gasten die we voor Yolanthe op 3 hebben weten te strikken, hebben allemaal een bijzonder verhaal te vertellen en dat levert interessante en vooral hele leuke gesprekken op“, aldus Yolanthe.

Yolanthe op 3 is de jongerenversie van Ivo Niehe’s TV Show en wordt ook door Niehe geproduceerd. Het idee ontstond toen de cameraploeg van Niehe een jaar geleden met Yolanthe in India een reportage maakte over seksueel misbruik. “Haar durf, inzet, de manier waarop ze met tot prostitutie gedwongen meisjes omging, en de onverschrokkenheid waarmee ze ’s nachts de duistere bordelen van Mumbai durfde binnen te gaan, maakten indruk op me“, zegt de presentator.

Niehe heeft veel vertrouwen in de nieuwe tv-show. “Yolanthe heeft niet alleen iets absoluut authentieks in haar manier van optreden en interviewen, ze is ook ambitieus, leergierig en oprecht geïnteresseerd in haar gasten. Dat zijn geen overbodige eigenschappen om zo’n programma tot een succes te maken.”

De andere gast in de eerste Yolanthe op 3 is Johan Derksen. De uitzending begint zondag om 21.50 uur op Nederland 3.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen