Chantal Janzen: ‘Linda de Mol mijlenver boven mij’

Chantal Janzen heeft geen inhoudelijke eisen op tafel gelegd bij haar nieuwe werkgever RTL 4. Ze vindt zichzelf niet bij de top horen en is blij met kansen die ze krijgt. “Ik vind amusementsprogramma’s het allerleukst, maar ik zou het ook super vinden als er iets langskomt wat met mijn vak te maken heeft. Maar we wachten af. Ik moet niet te hard van stapel lopen. Ik ben er net en RTL heeft zoveel grote talenten. Kijk naar Linda de Mol. Die staat nog mijlenver boven mij“, zegt Janzen in NCRV-gids.

De musicalactrice heeft wel het gevoel dat ze beter wordt in presenteren. “Ik heb beter leren zwemmen, maar ik win nog geen gouden medailles. Ik moet nog veel leren, ook al wordt het technisch wel beter. Daar ben ik heel bewust mee bezig.

Momenteel heeft Janzen succes met De Jongens tegen de Meisjes. “Ik vind het leuk om mijn eigen stempel erop te drukken en dat gaat me steeds beter af. Ik denk ook altijd: wat zou ik leuk vinden om te zien. Ik kan natuurlijk niet in het hoofd van de kijkers kijken, maar ik probeer in te schatten wat zij amusant vinden.

Ik wil niets liever dan mensen een leuke avond geven, voor de buis of in het theater“, besluit ze.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen