‘Ymke overweegt schadeclaim tegen Eyeworks’

Foto: William RuttenYmke Wieringa uit de RTL 5-soap Echte Meisjes in de Jungle overweegt volgens collega-junglemeisje Britt Dekker een schadeclaim tegen producent Eyeworks. Tijdens een opdracht met slangen werd Ymke gebeten. “Eyeworks en Ymke liggen nogal moeilijk, weet je. Ymke wil een schadevergoeding indienen voor de slang, met een advocaat, weet je. Alle gelijk geef ik haar. Als zij te horen krijgt: ‘Dat is het risico van het spel waar je aan mee hebt gedaan.’ Het slaat nergens op“, aldus Britt.

Britt vindt het argument van Eyeworks nergens op slaan. “Het zou hetzelfde zijn als je bent aangerand door Bart en dat ze zeggen: ‘Ja, dat is het risico van de cameraman.‘”

De uitspraken van Britt werden dinsdag uitgezonden in Shownieuws, maar waren daar eigenlijk niet voor bedoeld. Samen met andere kandidaten gaf Britt een interview over de finale van Echte Meisjes in de Jungle op donderdag, en daarna hadden ze een intiem onderonsje. Ze dachten dat ze niet meer geregistreerd werden.

Eyeworks heeft Shownieuws gemeld geen claim te hebben ontvangen. Ymke heeft via een woordvoerder van RTL laten weten dat ze geen schadeclaim heeft ingediend.

‘Ymke overweegt schadeclaim tegen Eyeworks’

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen