Jongens tegen de Meisjes op plek van Ik Hou Van Holland

Op het tijdstip waar Linda de Mol vorige week nog tweeënhalf miljoen kijkers scoorde met Ik Hou Van Holland, gaat zaterdagavond de nieuwe RTL 4-show De Jongens Tegen De Meisjes met Chantal Janzen en Tijl Beckand van start. Dat het onhaalbaar lijkt om deze cijfers te evenaren, denkt ook bedenker van beide programma’s John de Mol. “Het is mooi weer en dat is slecht voor de kijkcijfers. Als ik 1,2 miljoen haal, spring ik een gat in de lucht“, verzekert de 56- jarige mediatycoon.

Mediadeskundige Albert Verlinde denkt dat er veel druk op de ketel zit. “Ze zitten op het tijdstip van Ik Hou Van Holland en dat is nogal wat. Het is een spelshow die er ook nog een beetje op lijkt natuurlijk, want het heeft dezelfde dynamiek met panels, opjutten en spelletjes doen. Het wordt dus spannend.”

In de eerste aflevering van de tv-show, waarin bekende dames en heren tegen elkaar strijden, is onder meer Winston Gerschtanowitz te gast. “De opnames waren leuk en heel eerlijk, moet ik bekennen. Er zijn soms pijnlijke privédingen die eerlijk beantwoord werden.

De Jongens Tegen De Meisjes is om 20.35 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen