John de Mol denkt na over formats voor Beau

John de Mol, de nieuwe eigenaar van SBS, denkt dat zijn productiebedrijf Talpa formats in huis heeft die goed passen bij Beau van Erven Dorens. Dat zei De Mol vrijdag in ‘DWDD’. Van Erven Dorens kampt sinds zijn komst naar SBS 6 twee jaar geleden met lage kijkcijfers en moet nu onderhandelen over een nieuw contract. “Waar Beau heel veel behoefte aan heeft, is een goed format. Ik ga mijn uiterste best doen om hem dat te geven. Als het aan mij ligt, gaat hij dat voor SBS maken“, aldus De Mol.

Om wat voor formats het gaat, wil De Mol nog niet verklappen. “Bij Talpa hebben we een vrij grote club mensen, die constant bezig zijn om formats te ontwikkelen. Ik ben daar zelf ook bijna dagelijks mee bezig. Er liggen dus altijd een paar ideeën en ook een paar waarvan ik denk dat die geschikt zouden kunnen zijn voor Beau.

Als zijn nieuwe programma De Wereld van Beau in juni ook geen succes wordt, vreest Van Erven Dorens voor zijn toekomst bij SBS 6, zei hij recentelijk. “Ik heb hem er van de week over aangesproken en er wordt over zijn contractverlenging gepraat, heb ik begrepen. Zelf ben ik daar nog niet bij betrokken, want ik ben officieel nog geen eigenaar“, aldus De Mol.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen