Gordon officieel beschikbaar voor Songfestival 2012

Geplaatst op vr 27 mei 2011 om 13:56

Foto: Nick van OrmondtGordon heeft zich officieel beschikbaar gesteld als inzending voor het Eurovisie Songfestival 2012. Dat vertelt de zanger vrijdag in Spits. De tv-persoonlijkheid wil samen met zijn zanggroep Los Angeles, The Voices een optreden verzorgen op het Europese muziekfestijn. “Ik heb gisteren aan Gerard Baars laten weten dat wij officieel beschikbaar zijn voor het Songfestival van 2012. Ik denk dat de TROS met Los Angeles, The Voices een onwaarschijnlijk goede act in huis haalt“, aldus Gordon.

Twee jaar geleden deed Gordon ook mee aan het Songfestival, maar toen als onderdeel van de Toppers. Dit jaar strandden de 3JS in de halve finale. “Jan Dulles is een hele goede zanger. Maar ik had echt de indruk dat ze maar wat deden. Bij de Toppers was het tot in de puntjes verzorgd. Het was doordacht. Aan die act van de 3JS is geen klap gedaan. Ik vind: als je als publieke omroep zoveel geld uitgeeft om dit tot een succes te maken, neem dan een act die gewoon bereid is om alles te doen.

Gerard Joling heeft recentelijk laten weten ook naar het Songfestival te willen.

 
48 Reacties op “Gordon officieel beschikbaar voor Songfestival 2012”


 1. ams

  Neeeeeeeeeeeeeeeeeee niet weer

 2. !

  Er komt gewoon geen einde aan deze ‘culturele’ nachtmerrie…

  vermijden als de plaag.

 3. Anoniem

  Nee, nee, nee en nog eens nee.

 4. Robin

  Aub niet, daarbij maak ik uit de artikel op dat Gordon nogal vol is van zichzelf, en anderen maar afzeiken (ookal is het misschien waar)

 5. John Doe

  Weer geen Nederland in de finale

 6. stefan

  Haha omg ik zie de TROS hier wel weer voor gaan en daar gaan we weer Netherlands 0 points.

  In het kader van je kunt wel zeggen hoe het niet moet, zeg ik ook even hoe het wel moet:
  Roel van Velsen
  Laat hem 5 liedjes maken samen met Ewbank en consorten.
  Jury van 100 internationale mensen (Roemenen, Ieren, Russen etc) bepaald welk liedje het moet worden en NIET WIJ. Laat het door Europese ‘oren’ kiezen!

 7. D@@N

  Hij heeft zijn kansen verspild met De Toppers destijds, dus alsjeblieft niet. En zo erg goed is LA The Voices nou ook weer niet.

 8. Vincent

  Gorden heeft het zien staan in de sterren…Het komt allemaal goed!

  *proest*

 9. Lex

  Ik zou die man rechts op de foto alleen sturen.

 10. Huiskamer

  Om laatste te worden ?
  Wakker worden: NL is niet populair. Het gaat niet om zingen of hoe je eruit ziet. Het gaat om de vriendjes. En die hebben we gewoon niet.
  NL zal nooit meer in de finale komen Kappen. niet mee doen. Zonde van de centen. En zij die het toch willen zien ? BBC of ARD zenden het als grote geldschieters/dus finalisten ook uit.

 11. Objectief

  en maar volhouden datb Gordon geen vals wijf is. Hij is nog niet weg bij de toppers of begint al af te geven. wat een ziekig walgelijk persoon toch.. En dan volhouden dat de toppers zo goed waren op songfestival, dat daar wel een show stond. Het zag er niet uit ! Ik hoop dat de Tros hier niet in stinkt !
  Gordon moet lekker naar LA gaan met zijn voices.. Die voices mogen dan weer terugkomen…..

 12. Olga

  Gordon zou inmiddels beter moeten weten; ook met LA The Voices red je het niet op het Euroostblok Songfestival!!!

 13. rob

  nee nee nee he bespaar ons

 14. Timo

  Laten we hopen dat het zover niet komt. Stuur eens een paar fatsoenlijke gasten erheen i.p.v palingsound. Anders slaan we weer een modderfiguur.

 15. Levi

  Wordt het niet tijd dat we deze man voorgoed opsluiten.

 16. rob

  stuur de groep die xfactor gaat winnen (twee meiden en een man)

 17. John Doe

  @Olga: en in 2010 en 2009 wonnen twee west-europese landen. :D

 18. Mark

  Idd weer geen Nl in de finale. Jongens, het is geen liedjeswedstrijd of Idols. Maar een circus. Je kunt alleen de finale halen met een groots opgezette act, zoals Geer van plan is met toeters en bellen en veren en totaal over de top, alleen dan val je op. Gordon met z’n nichtenbandje vallen net als de 3J’s totaal niet op. Je moet er wel een show van maken. Nederland komt nooit meer in de finale want wij zijn niet bereid er geld in te steken. We waren dit jaar ook het enige land zonder videowall op de achtergrond, ja dan word je bij voorbaat al laatste. Gooi er een paar miljoen tegenaan, maar ja, dat mag ook niet want dan begint iedereen weer te zeuren over “ons belastinggeld”. Gewoon helemaal niet meer meedoen. Alle artiesten die afgelopen jaren meededen zijn er alleen maar op achteruit gegaan. Glennis Grace heeft dan nog geluk gehad met haar deelname aan De Beste Zangers.

 19. erica

  neeeeeeeeeeeee niet doen! Wie kan dit stoppen! Please!

 20. Kaj

  Lijkt me een goed idee. Waarom heeft MC het elke keer alleen over Gordon, hij is er maar een onderdeel van.

 21. ivo

  ’t maakt volgens mij toch niet uit wat we sturen ben benieuwd of we ooit die finale gaan halen dus wat dat betreft laat ze maar gaan

 22. Peter

  Opzich zou het wel leuk zijn als ze inderdaad een poging wagen. Maar ja, dat zeg ik tegen beter weten in. Nederland wordt geboycot door het oostblok. We hebben allerlei genres al gestuurd maar niets lukt. Je moet gewoon dan je conclussies trekken en je als Tros en als land terug trekken uit die poppenkast.

 23. Duderoo

  “Ik denk dat de TROS met Los Angeles, The Voices een onwaarschijnlijk goede act in huis haalt“.

  Ik denk het niet

 24. Marc

  Dan liever nog maar een keer Sieneke

 25. Rich

  Hij heeft het verpest met zijn achtelijke shine!

 26. Jade

  Ach, Goor en zijn kwelende lelijke nichtenclubje. Hun album krijg je gratis bij twee doosjes laxeermiddel. Meneer Gordon denkt dat Europa wacht op zijn plofkop en vals gezang? Dacht het niet. Gordon: spring eens in een heel diep ravijn… Please?

 27. LD

  Aaaarhg “Los Diablos, No Voices” … wie verlost ons?

 28. Henk

  Asjeblieft niet zegt! Dat wordt weer NIKS! Dit clubje ziet er (net als de 3JS) niet uit en heeft geen charisma. Het songfestival is niet alleen een liedjeswedstrijd, maar ook een televisieshow. Wanneer gaan we dat eens inzien?
  Ik hoop dat de TROS Glennis Grace nog een keertje stuurt. Deze keer met een liedje van een topcomponist (John Ewbank / Fluitsma en van Tijn). Dan zijn er zeker mogelijkheden voor een topklassering!
  Andere optie in mijn ogen zou zijn Roel van Velzen. Maar die zal wel niet willen..

 29. Anoniem

  Wat zijn jullie allemaal een stelletje blinde mensen.
  Met goede zang (3 js) kom je er niet, maar met een spetterde act (die blijft hangen) wel. Niet eens een slecht idee dit.
  Waarom zou NL ook niet een keer uitbundig gaan optreden?

 30. klaaar

  Stuur BEN SAUNDERS, dan heb je pas een goede persoonlijkheid!!!

 31. boris

  Jim Bakkum in sexy act.

 32. .kwikjealex

  @klaaar:
  En dan If You Don’t Know Be By Now, 1 lamp, alles in het hele zaal helemaal stil en alleen Ben.
  Net als bij The Voice.

  Helaas moet er voor het songfestival eerst een hele apenkooi omheen.

 33. Anoniem

  Hij haalt meteen de Toppers aan als het “goede voorbeeld”, waar de act tot in de puntjes verzorgd was. Gelukkig was dat wel een succes he Gordon, gewoon nog een keer doen !

  Triest, stuur iets fatsoenlijks of anders gewoon niets. Dit heeft allemaal geen zin.

 34. Peter

  @Henk:

  Ook geen echt liedje sturen, dat is geprobeerd en lukt niet. Klaar. Alles is geprobeerd, alle genre’s en werkt gewoon niet. Conclussies trekken, en ver weg blijven van die poppenkast. Scheelt een hoop geld ook.

 35. Henk

  OMG….En dan gaat hij zeker het winnende liedje schrijven ,van welke hits kennen we
  Gordon dan van?
  De Tros zal er wel weer intrappen terwijl Gordon niet eens uit Volendam komt :)

 36. Rick

  Stuur die groep van X factor

 37. LD

  Stuur “Holland’s best”, Marco Borsato in duet met Anouk. Tekst van John Ewbank, muziek van Tiësto en een live orkest van André Rieu erbij. Als we dan falen dan in ieder geval met trots.

 38. Anoniem

  @LD:
  hehehe nice

 39. afk

  laat we toch spoppen met Songfestival de afgelopen jaren hebben we toch verloren

 40. Anoniem

  Zeg Gordon, ben je nu echt zo dom of doe je alsof? Niks geleerd van de vorige keer? Je wilt jezelf echt NOG een keer belachelijk maken? Als je zelfverzekerd bent daag ik je bij deze uit… zorg dat je bij de eerste 10 eindigt zoniet, stop je met je TV werk en geeft openlijk voor eens en altijd toe dat je jezelf te hoog hebt ingeschat. Durf je de weddenschap niet aan te gaan dan heb je er zelf dus ook totaal geen vertrouwen in, waarom zou je er dan aan beginnen? Je hebt je de vorige keer met de Toppers daar ronduit belachelijk gemaakt… waarom dit herhalen?

 41. Anoniem

  Gekke vraag trouwens maar eh mag het wel van RTL? Dan krijgen we weer hetzelfde gezeik als de vorige keer, de TROS wil dan natuurlijk weer een wekenlange realitysoap maken, Gordon heeft een vast contract bij RTL, die zitten er vast niet op te wachten dat Gordon wekenlang bij de TROS te zien is, Gordon snapt er niks van en hup rel nummer 56472392058 in het leven van Gordon is geboren. zullen we dat maar niet doen Gordon, probeer nou eerst eens in eigen land te scoren voor je je weer op Europees niveau laat zien.

 42. Anoniem

  Donderdag op Max was er een muziek programma met violist en zangeres die moeten ze stuten, intreseert me niet dat zij niet Nederlands is de violist was dit wel. Een goede mix tussen Classic en soort film achtige muziek en ook hadden ze een act met een groep kinderen. Moeten ze nog wel de regels veranderen, want met ze zessen is het maximum.

 43. Heleen

  He ja, laten we Goor met een mannengroep sturen. Was vorige keer ook zo’n knaller……….tot in de puntjes uitgedacht en door heel Europa met gejuich ontvangen!
  Gordon, hoe groot is dat bord voor je kop eigenlijk?

 44. Sac

  @erica: De Tros.

 45. verveelme

  Dat hele songfestival boeit me toch niks meer. Stuur maar hoor, Gordon, doe maar je best xD

 46. JP

  Gordon moet met zijn over het paard getilde koppie lekker blijven jureren. Zo’n LA groepje sturen met Gordon die zichzelf erg belangrijk vind en een andere ouwe nicht van zeventig met lang haar, wat voor geen meter meer staat door die ouwe kop, zo komen we zeker niet door de voorronde !!

  Gordon kan beter weer op de markt gaan staan. Daar hoort tie thuis met die grote gilsirene van em!

 47. san

  wat een triestigheid. Laat hem maar gaan. Valt ook die droom in het water.

 48. Lori

  GLENNIS GRACE NAAR SONGFESTIVAL 2012!!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.