Robert Jensen: ‘Afscheid Patty Brard best wel treurig’

Foto: Kastermans FotografieRobert Jensen vindt de wijze waarop Patty Brard is vertrokken bij Shownieuws buitengewoon treurig. De presentatrice kreeg dinsdag aan het eind van haar laatste uitzending geen bedankwoord of bloemetje. “Het was eigenlijk best wel treurig deze week. Oke, de wereld draait wel door, maar je bent toch als kijker bijna vijf jaar gewend aan Patty Brard die bij Shownieuws zo rond 19.30 de verkeerde camera in kijkt! En nu deed ze dat voor het laatst“, zegt hij in zijn Spits-column.

Jensen was getuige van de laatste woorden van Brard. “Met haar bekende charme en haar alom aanwezige stemgeluid sloot ze af, door zich op medepresentator Viktor Brand te richten en tegen hem te zeggen: ‘Zullen we sssoenen? Dag lieverd! Dankjewel schat!’. En daar liep de aftiteling al. Geen bloemen of champagne. Het was voor Patty ‘enkeltje uitgang’. Jas, tas, alles mee! Best een hard gelach voor een diva.

Brard was ooit Jensens eerste talkshowgast. “Na het zien van een filmpje over haar faillissement barstte ze compleet overstuur in tranen uit. Even vroeg ik mij af of ik niet te ver was gegaan met mijn opmerkingen. Maar tijdens het volgende filmpje keerde Patty zich tot mij en fluisterde mij snotterend in mijn oor: ‘Dit gaat zo scoren dit programma!’ En dat is Patty. Alles voor de kijkcijfers.”

Ik hoop dat ze weer met iets nieuws komt, anders is de negende wederopstanding van Luv zeeeeeer nabij!“, besluit Jensen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen