Carlo Boszhard heeft vertrouwen in tv-carrière Patty Brard

Foto: Nick van OrmondtCarlo Boszhard heeft er vertrouwen in dat de tv-carrière van Patty Brard nog lang niet voorbij is. De presentatrice werd deze maand aan de kant gezet door SBS 6, dat binnenkort eigendom is van John de Mol en Sanoma. “Als John komt, kan ik me niet voorstellen dat hij zegt: ‘Nou, nee, we gaan geen Patty Brard doen, want Shownieuws is al leuk genoeg op zichzelf.’ Ik denk wel dat John tv-maker genoeg is om in te schatten dat Patty daar nodig is“, zo laat Boszhard weten.

Boszhard vindt Brard een begenadigd programmamaker. “Ik ken mensen die met Patty gewerkt hebben en zeggen dat ze achter de schermen pittig kan zijn, maar erg rechtvaardig. Ze is er altijd voor het programma. Ik weet zeker dat iemand met televisieverstand en straks SBS verder gaat helpen, zeker gebruik zal maken van Patty Brard. Dat kan niet anders.”

Tv-personality’s als Brard moeten we koesteren, vindt Boszhard. “Patty en Albert Verlinde en Robert Jensen en Gordon zijn de smaakmakers van de Nederlandse televisie. Ze worden op internet, en ik ook, afgemaakt. Maar als die mensen weg zijn, heb je in Smurfenland ook geen Moppersmurf en Smurfin.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen