RTL 4 met realitysoap over Miss Nederland-verkiezing

RTL 4 gaat een realitysoap uitzenden over de kandidaten die meedoen aan de schoonheidsverkiezing Miss Nederland 2011. De tv-show heet Ik Miss Nederland en begint in juni. Dat heeft RTL maandag laten weten. De tv-zender volgt de twaalf mooiste dames van elke provincie. “De meiden staan er niet alleen voor, ze worden met raad en daad bijgestaan door Missenmoeder Nanny, ooit Miss Nederland in 1976, en gaykoppel Robin en Stefan, Miss Nederland-fans van de eerste orde“, aldus RTL.

Nanny en het gaykoppel moeten de humor verzorgen. “Ze zorgen voor een hoop hilariteit en discussie behind the scenes. Zij bemoeien zich graag overal tegenaan en nemen geen blad voor de mond als het gaat om de prestaties van de meisjes…

Ik Miss Nederland is vanaf 15 juni elke woensdag tussen 22.30 en 23.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen