Andries Knevel jaloers op Pauw & Witteman

Andries Knevel heeft afgelopen seizoen jaloers naar Pauw & Witteman gekeken. Traditiegetrouw presenteert Knevel zijn talkshow Knevel & Van den Brink in een nieuwsluwe periode, terwijl het VARA-duo vaak middenin de belangrijke actualiteit zit. “Wij zullen iedere avond mooie gasten hebben, maar het is een lastige periode. Wat dat betreft, heb ik dit seizoen weleens jaloers naar Pauw & Witteman gekeken. Er was zó veel nieuws. Er zaten erg mooie tafels tussen“, zegt Knevel.

Knevel heeft goed gekeken hoe Jeroen Pauw en Paul Witteman samen presenteren. “Dit seizoen heb ik veel naar de kleine subtiliteiten gekeken. De onderlinge chemie is heel goed. De overgangen zijn soepel. Net als bij hen, is dat bij Tijs en mezelf gegroeid in de loop der jaren. De non-verbale communicatie. Kleine dingen, een lach, een grapje onderling. Dat moet wel subtiel blijven, anders wordt het Snip en Snap.

De EO-presentatoren hebben één ding voor op hun VARA-collega’s: Geert Wilders wil bij hen aanschuiven. “Dat wil hij, al moet ik dat zachtjes zeggen, want vorig seizoen is hij niet geweest. Agendaproblemen. Wij gaan absoluut proberen om hem aan tafel te krijgen, al moet er wel een directe, politieke aanleiding zijn. Die zal hij de komende maanden vast een keer geven“, besluit hij in VARAgids.

Knevel & Van den Brink is dagelijks om 23.00 uur te zien op Nederland 1.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen