Caroline Tensen trots op veelzijdigheid

Foto: Roy BeuskerCaroline Tensen is naar eigen zeggen vooral trots op haar veelzijdigheid. De presentatrice is naast het gezicht van de succesvolle spelshow Eén tegen 100, vanaf woensdagavond ook weer te zien in het serieuzere programma Babyboom. “Ik ben trots op mijn veelzijdigheid en de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt. Je kunt mij voor een intiem interview bij iemand thuis neerzetten en mij met een mooi verhaal laten terugkomen, maar ik voel me net zo op mijn gemak in een grote studio“, vertelt ze.

Tensen hoopt op deze manier nog lang door te gaan. “De afwisseling van luchtige en wat zwaardere programma’s past echt bij mij. Ik kijk met veel plezier terug op alles wat ik heb gepresenteerd. Over het algemeen is het allemaal vrij goed gegaan.

Het NCRV-gezicht zet zich dan ook volop in voor haar werk. “De kansen die je krijgt moet je zien, maar je moet ze ook grijpen en waarmaken. Dat heb ik altijd gedaan. Daarbij mag je nooit achteroverleunen en denken: nu ben ik er. Dat doe ik tot op de dag van vandaag niet. Ik neem mijn vak bloedserieus en ik weet zeker dat de kijker dat merkt“, besluit ze in KRO Magazine.

Babyboom is om 20.30 uur te zien op Nederland 1.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen