Knevel & Van den Brink drie weken langer op de buis

Foto: EOAndries Knevel en Tijs van den Brink zijn dit jaar drie weken langer te zien dan vorig jaar met hun late night-talkshow Knevel & Van den Brink. Dat heeft de EO woensdag laten weten. Van den Brink verheugt zich op alweer het zesde seizoen, dat van start gaat op 16 mei. “Vorig jaar hadden we natuurlijk de Tweede Kamerverkiezingen. Dit jaar hebben we in ieder geval de verkiezing van de leden voor de Eerste Kamer. En natuurlijk de veertigste verjaardag van prinses Maxima.

In Knevel & Van den Brink voert het talkshowduo tafelgesprekken met gasten uit het nieuws van dat moment. “Het actualiteitenprogramma kent een grote veelzijdigheid. Van pittige discussies en dieptegesprekken tot zichtbaar geroerde politici, het is de presentatoren niet vreemd“, zegt een woordvoerster van de EO.

Knevel & Van den Brink wordt twaalf weken lang uitgezonden in blokken van respectievelijk zeven en vijf weken. Het eerste blok loopt van 16 mei tot en met 1 juli. Het programma wordt na de zomerstop vanaf 8 augustus weer elke werkdag uitgezonden. De laatste aflevering van het tweede blok is op 9 september.

De talkshow zal dagelijks om 23.00 uur te zien zijn op Nederland 1.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen