Victor Reinier wil terug naar Ibiza

Foto: Loe BeerensVictor Reinier wil zijn programma De Beste Zangers van Nederland volgend jaar graag weer opnemen in Ibiza. Dat vertelt Reinier in weekblad Party. De opnames van de huidige serie vonden plaats in Frankrijk. “Ik zou de TROS willen adviseren om volgend jaar weer naar Ibiza te gaan. We zaten destijds vlak buiten Ibiza stad. Maar ik denk dat de keuze weer op Frankrijk valt. Dat is organisatorisch handiger. Je kunt binnen draaien en bent niet afhankelijk van het weer“, aldus Reinier.

Reinier heeft goede herinneringen aan de opnames in Ibiza. “De opnames liepen soms uit tot twee, drie uur ’s nachts. Daarna ging een deel van de crew toch nog wat uurtjes rossen in de discotheek. De losheid van de mensen op het eiland krijg je cadeau. Dat hippiesfeertje, dat half-Spaanse, half-Marokkaanse, rondslenteren op je slippertjes in je korte broek, dat gaat in je zitten.

Toch was ook Frankrijk een mooie locatie, vindt Reinier. “Er liep achter het landhuis een cipressenlaantje naar beneden, naar een privéstrandje, waar de zee tegen de rotsen klotst. En we werden ongelooflijk in de watten gelegd.

De Beste Zangers van Nederland is elke zaterdag te zien op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen