Wibi Soerjadi krijgt tv-show op Nederland 1

Wibi Soerjadi krijgt een programma op Nederland 1, de best bekeken tv-zender van het land. Het gaat om Onder Wibi’s Vleugels, een serie van de AVRO waarin de bekende pianist zes talentvolle pianisten onder zijn hoede neemt. Dat heeft de AVRO maandag laten weten. De zes talenten logeren twee weken op het landgoed van Soerjadi en krijgen een intensieve masterclass. “Mijn kennis doorgeven en delen met anderen doe ik met enorm veel plezier en overgave“, aldus Soerjadi.

De gasten die Soerjadi op zijn landgoed ontvangt hebben ergens in de muziekwereld de boot gemist. Twee weken lang werken zij samen aan hun nooit tot volle wasdom gekomen talent. Het grootste talent wordt door Soerjadi uitgenodigd op te treden tijdens zijn Nederlandse tournee. “Ik verheug me enorm op de komende tijd om met bijzondere talenten te mogen werken, om ze beter te leren kennen en om ze op weg te helpen naar het echte concertpodium.

Onder Wibi’s Vleugels is vanaf 1 september te zien op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen