Jan Slagter schrijft boek over ‘achterbakse’ omroepwereld

Foto: MAXJan Slagter, directeur van Omroep MAX, werkt aan een boek over de perikelen in de Nederlandse omroepwereld. Hij geeft het boek uit, als hij Hilversum verlaat. Dat heeft Slagter maandag laten weten in de Telegraaf. Slagter wil een boekje open doen over de achterbaksheid waar hij regelmatig tegenaan loopt. “Het komt pas uit als ik Hilversum verlaat. Ik wil de vrijheid hebben om alles op te tekenen wat ik wil. Ik moet voorkomen dat het boek relaties gaat verstoren“, aldus Slagter in de krant.

De omroepbaas vindt het niet geniepig om pas uit de school te klappen als hij weg is. “Ik wil kunnen zeggen wat ik vind. Ik weet dat ik er om bekend sta dat ik geen blad voor de mond neem, maar wat je ziet is maar vijftig procent. Er schuilt in mij toch enige diplomatie.

De rode draad moet in elk geval het achterbakse worden. Met name over een aantal omroepbestuurders zullen er vervelende dingen worden gezegd. Maar ook leuke, of emotionele“, besluit Slagter.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen