Matthijs van Nieuwkerk scheert hoofd niet kaal

Foto: Bob BronshoffMatthijs van Nieuwkerk is niet van plan om zijn hoofd kaal te scheren, zoals hij in 2008 beloofd had te doen als ADO Den Haag in de top vijf van de competitie zou belanden. Dat heeft zijn woordvoerster maandag laten weten. Van Nieuwkerk is ook niet voornemens om in zijn talkshow De Wereld Draait Door in te gaan op het verbreken van de belofte. “Matthijs wil graag over tot de orde van de dag. Hij is heel druk met het maken van program- ma’s en zal niet reageren op dit hypeje“, aldus zijn zegsvrouw.

Van Nieuwkerk beloofde in 2008 in het programma Holland Sport zijn haar af te scheren als ADO Den Haag binnen vijf jaar bij de eerste vijf clubs in de Eredivisie zou eindigen. Nu dat lijkt te gaan lukken, werd de VARA-presentator deze week door de website Gladdejongens.com aan zijn belofte herinnerd.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen