Gordon aan de slag als stylist in Eigen Huis en Tuin

Foto: Roland J ReindersGordon gaat aan de slag als stylist in het RTL 4-programma Eigen Huis en Tuin. In de afleveringen op 2 en 9 april zal te zien zijn hoe de zanger het huis van de hippe, Koreaanse kandidate Suk Jin herinricht. “Ik vind het onwijs leuk dat ik hiervoor ben gevraagd. Ik heb gevoel voor styling en het inrichten van ruimtes. Zo doe ik ook altijd de styling van mijn eigen woning en heb ik samen met anderen de styling van de Toppers en Los Angeles The Voices gedaan“, zo laat Gordon maandag weten.

Suk Jin heeft haar eerste appartement gekocht in Utrecht en wilde haar woonkamer graag wat meer glamour geven. “Het was nog een hele uitdaging aangezien de ruimte niet heel groot was, maar het resultaat is spectaculair geworden en nog belangrijker; Suk Jin is er heel blij mee.

Eigen Huis en Tuin is elke zaterdag om 18.05 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen