Linda de Mol topscorer op zaterdagavond

Foto: Roy BeuskerHet nieuwe seizoen van de RTL 4-show Ik Hou Van Holland met Linda de Mol is zaterdag van start gegaan met ruim 2,7 miljoen kijkers. Daarmee was Ik Hou Van Holland veruit het best bekeken programma van de avond. Dat blijkt uit de kijkcijfers van zaterdag, die vanwege een storing pas maandag gepubliceerd werden door Stichting KijkOnderzoek. De Mol won zaterdag ook de verloren kijkers van haar comedy Iedereen Is Gek Op Jack terug. De vijfde aflevering trok maar liefst 2 miljoen kijkers.

Dankzij de hoge scores van de programma’s van Linda de Mol, was RTL 4 opnieuw marktleider op zaterdagavond. De tv-zender noteerde een marktaandeel van 27,1 procent. Concurrenten Nederland 1 en SBS 6 noteerden respectievelijk 17,4 en 9,0 procent en waren daarmee de tweede en derde zender van het land.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen