Kijkcijfers The Sing-Off kelderen verder

Foto: SBSDe kijkcijfers van het SBS 6-programma The Sing-Off met Danny de Munk en Tooske Ragas zijn verder ingestort. De derde aflevering trok zaterdag 418.000 kijkers, ruim 66 procent minder dan de score voor de eerste aflevering. Dat blijkt uit de kijkcijfers van zaterdag, die door een storing pas maandag gepubliceerd werden door Stichting KijkOnderzoek. Met deze cijfers kan The Sing-Off een kijkcijferflop genoemd worden. Alleen de eerste aflevering was met 1,2 miljoen kijkers een succes.

Voorafgaand aan de eerste aflevering zei De Munk nog te hopen op 800.000 kijkers. “Dan ben ik al heel blij. We hebben het leven, dat is het belangrijkste“, liet de volkszanger weten.

The Sing-Off is elke zaterdag te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen