‘Tatjana op mooiste cover Veronica Magazine ooit’

Geplaatst op ma 28 feb 2011 om 15:06

De cover van Veronica Magazine uit 1991 met daarop Tatjana Simic is door lezers van het blad gekozen als de mooiste cover uit de 35-jarige historie van het magazine. Dat heeft Veronica Magazine maandag laten weten. Het blad komt deze week uit met een ‘reconstructie’ van de cover. “Mijn eerste gedachte was: ik zet mezelf voor schut. Als je 47 bent, ga je toch niet meer zo pikant poseren? Maar ik voelde me zeer vereerd en daarom heb ik besloten om het toch te doen“, zegt Simic.

Simic is dolblij dat ze weer de cover mag sieren.  Ik kan de grap van deze shoot wel inzien. Tegelijk spreek ik de hoop uit dat dit niet mijn laatste cover voor Veronica Magazine is. Sexappeal zit niet in je borsten, maar in je ogen.

Veronica Magazine met de cover van Tatjana ligt vanaf dinsdag in de winkel.
14 Reacties op “‘Tatjana op mooiste cover Veronica Magazine ooit’”


 1. Anoniem

  Dit moet een grap zijn.

 2. jeroen

  ben er helemaal mee eens. dit is zeker 1 van de mooiste

 3. Jerrold

  lolz .. okay?

 4. JaJa

  Ze hoeft zich nog altijd niet te schamen voor hoe ze eruit ziet.

 5. Mark

  Ik heb ook op deze gestemd (ik heb nog een link geplaatst destijds, dus hebben anderen hier ook gestemd?).

  Zeker weer een mooie cover geworden!

 6. R. de Bruin

  Dit vind ik vandaag de leukste grap die ik gehoord heb…Whoehahaha.

  Er zijn veel mooiere vrouwen dan zij hoor!!

 7. Mark

  Reactie op R. de Bruin: Toen, in 1991, was dit een zeer succesvolle cover, die veel lezers bij is gebleven. Als jij mooiere kent, had je daarop moeten stemmen.

 8. Maurice

  Oeijoejoei, ben ik blij dat ik hem elke week in de brievenbus heb, ik bewaar die cover wel haha

 9. Mark

  Op prive.nl

  De cover van Tatjana Simic uit 1991 is door de lezers van een bekend magazine tot de mooiste in 35 jaar gekozen en daarom werd deze nogmaals ‘gereconstrueerd’.

  Mag Telegraaf geen reclame maken voor hun eigen magazine Veronica?

 10. Sybilla van der Laan

  Reactie op R. de Bruin: Reactie op R. de Bruin: Ja, dat kan wel zijn, dat er nog mooiere vrouwen zijn, maar, het is niet de schoonheid maar hoe komt het gezicht en de rest op je over! Iemand kan nog zo knap zijn maar heeft die iemand geen sterke uitstraling, vergeet ’t !!!!!!

 11. Luukie

  En vergeet photoshop niet he? Je herkent die mokkels doorgaans niet.

 12. anonymous

  Ik had liever Pino van Sesamstraat op de cover gehad. :(

 13. ManmetdePijp

  In de categorie “De houdbaarheidsdatum is al tijden overschreden”, deze week…..

 14. Whiskyfan

  Reactie op ManmetdePijp:

  je mocht willen dat jouw vrouw er nog zo uit ziet wanneer ze 47 is!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.