KRO trots op best bekeken Boer Zoekt Vrouw ooit

Geplaatst op Mon 28 Feb 2011 om 15:30

Foto: SBSDe KRO kijkt zeer tevreden terug op het afgelopen seizoen Boer Zoekt Vrouw. De vijfde serie is met een gemiddelde van 4,6 miljoen kijkers de best bekeken Boer Zoekt Vrouw ooit. “Fantastisch dat weer zoveel mensen van het programma hebben genoten. Waar het natuurlijk echt om draait, is de liefde. Ik ben heel trots dat vorige week, met de geboorte van de laatste twee BZV-baby’s Jelmer en Dirk, ons programma nu 18 baby’s heeft voortgebracht“, zegt mediadirecteur Taco Rijssemus van KRO.

Het vijfde seizoen van Boer Zoekt Vrouw trok volgens de KRO maar liefst 30 procent meer kijkers dan het vierde seizoen. De afsluitende aflevering trok afgelopen zondag bijna 5,2 miljoen kijkers naar Nederland 1. “De meest bekeken aflevering van 30 januari, met boer Richard in de hoofdrol, trok 5,4 miljoen kijkers met een kijktijdaandeel van 60 procent“, vult een woordvoerster aan.

Tussen 12 december en 20 februari is de site van Boer Zoekt vrouw zeven miljoen keer bezocht. De uitzendingen zijn online bijna vier miljoen keer bekeken.








Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.