Sebastiaan Labrie onderhandelt met National Geographic

Geplaatst op ma 28 feb 2011 om 11:49

Sebastiaan Labrie onderhandelt met National Geographic Channel over een eigen documentaireprogramma. Dat zei Labrie zondag op Radio Veronica. Labrie benadrukt dat nog niets definitief is. “Ik ben momenteel in gesprek met National Geographic. Die maken natuurlijk de meest mooie programma’s. Het is vast niet handig dat ik dit zeg, maar we gaan kijken of er een samenwerking mogelijk zou zijn. Dat zou voor mij een natte droom zijn. Maar het staat nog in de kinderschoenen.

De eerste klus voor Labrie wordt mogelijk een documentaire over de maori’s. “Misschien ga ik een documentaire maken in Nieuw-Zeeland over de maori’s. Het is iets waar ik heel erg mee bezig ben. Het zou fantastisch zijn, maar als het niet lukt, komen er wel weer andere leuke dingen.

Verder zijn er nog geen concrete tv-plannen voor Labrie. “Ik ga verder kijken wat ik met RTL 7 kan doen en daarnaast zitten er nog wat dingen in de pijplijn.”
17 Reacties op “Sebastiaan Labrie onderhandelt met National Geographic”


 1. Ed Raket

  Oftewel: “Ik begin een beetje gestrest te worden omdat niemand me wil hebben”?

 2. Elvis

  Reactie op Ed Raket:
  En omdat niemand hem zou willen, gaan partijen als NGC in onderhandeling. Wat kraam je toch onzin uit.

 3. Ed Raket

  @Elvis: Ik ben in gesprek met CNN om daar de nieuwe anchor van het 20.00 nieuws te worden. Ook ben ik in onderhandeling met HBO om een nieuwe dramaserie te verkopen. Tot slot praat ik met Warner Brothers om de hoofdrol te spelen in hun nieuwe Spider Man film.

 4. Elvis

  Nonsens. Desgevraagd zullen al deze omroepen ontkennen jou te uberhaupt te kennen, laat staan in onderhandeling te zijn. NGC zal bevestigen dat ze met Labrie praten.
  Inderdaad een aanname van mij, maar eentje die ik wel aandurf. Zelden zulk puberaal in drie zinnen achter elkaar als die van jou aangetroffen.
  Maar goed, blijkbaar heb je een geldingsdrang en lukt het alleen via laagdrempelige media als weblogs om anderen op jouw bestaan te attenderen.

 5. Piet

  Ik mag hem niet. Hij heeft een uitstraling alsof hij zichzelf wil bewijzen door op tv te komen en niet om anderen te entertainen.

 6. Danny van der Sluys

  Ik vind het juist een boeiend karakter. Ik ben benieuwd wat hier uit voortkomt.

 7. Geenstijl

  Waarom vervang hij dennis niet bij 3 op reis, vind hetm toch wel een stukje beter.

 8. Anoniem

  Reactie op Ed Raket:

  Alsof het een schande is om voor NGC te werken? Wat mij betreft op antropologisch gebied toch een voorloper in de internationale tv-wereld, en heel wat vooraanstaander dan bijvoorbeeld BNN, maar goed.

 9. Ed Raket

  @Elvis: Niettes!

  @Anonymous: Zeker geen schande om voor NGC te werken. Sterker nog: kan me niet voorstellen waarom zo’n topzender met dees figuur een programma zou maken. Dat was zeg maar het punt dat ik wilde maken. Meneer Labrie is gewoon niet slim bezig als hij in zo’n vroeg stadium naar buiten brengt dat hij in gesprek is. Houden zenders niet van (hij geeft het zelf ook al aan) en komt op mij heel desperate over. Zou ik ook zijn als ik presentator van beroep was, maar nergens meer een fatsoenlijk programma had. Misschien moet ie het eens bij Camping Life gaan proberen?

 10. Ronald - HD

  Wat een irritant ventje was hij toch in Expeditie Robinson. Ik vind hem helemaal niet sympathiek overkomen.

 11. kwikjealex

  Ik vind hem meer wat voor Discovery, dat heeft een (na mijn mening) wat stoerdere uitstraling.
  Maar als die niemand zoeken, dan is de kans ook klein om daar mee te onderhandelen.

 12. Elvis

  Reactie op Ed Raket:
  Hahaha, wat een prachtige onderbouwing: “Niettes”. Jij puber.
  Het is trouwens ‘nietes’, met 1 t.

 13. Ed Raket

  @Elvis: dank, ik was er zelf ook wel content mee ja =) Of is het kontent?

 14. zwart gat

  Op een bepaalde manier heeft ie ook wel ‘iets’… Sowieso zie je hem wel eens een leren broek op tv dragen en in hetzelfde interview vertelt hij ook dat hij in bed graag experimenteert en graag een trio wil doen (zie de telegraaf.nl).

  Zou hij zich soms lekker laten vastbinden in bed in zijn leren broek en zich laten verwennen…? Sebas is horny ;-)

 15. A.F. Standbediening

  “De meest mooie programma’s” Het is nog altijd “de mooiste programma’s”.
  Krijg wat van dat ge-meest de hele tijd.

 16. weg

  Ik vind hem onsympathiek, betweterig, drammerig en humorloos.
  Laat hem alsjeblieft NIET bij bnn toe, bij spuiten en slikken vond ik hem ook al geen leuke tafelgast.

 17. Mel

  ik wil niet weten wat zn natte dromen zijn, viezerik!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.