Christina Curry kapot van reacties op Life 4 You

Geplaatst op zo 27 feb 2011 om 14:16Christina Curry is kapot van de reacties op haar optreden in de RTL 4-show Carlo & Irene: Life 4 You vorige week zondag. Dat vertelt haar moeder Patricia Paay deze week in Story. Christina kwam langs in het programma om te vertellen over haar tv-ambities. “Christina voelt zich aangevallen door de Nederlanders. Ze was er helemaal kapot van toen ze alle negatieve berichten op Twitter las na haar optreden in Life 4 You. Ik zei nog: ‘Christina, lees dat nu niet’“, aldus Patricia in het weekblad.

De Nederlanders jagen Christina nu het land uit, zegt Patricia. “In Nederland zitten nu eenmaal veel zure mensen op internet om een ander een rotgevoel te bezorgen. Maar het kwaad is al geschied, Christina wil terug naar Amerika. En al zou ze dáár weggaan, dan keert ze nog eerder terug naar onze voormalige woonplaats Londen dan naar Amsterdam.


93 Reacties op “Christina Curry kapot van reacties op Life 4 You”


 1. andy

  opgeruimd staat netjes, niks kunnende kids van zogenaamde bn-ers hebben we al genoeg

 2. Siep

  Spoiled brat…
  Interview was overigens best leuk. Ze moet niet zeuren en als ze écht iets wil bereiken en echt respect afdwingen nu eindelijk eens laten zien wat ze kán (naast pruilen en haar mammie voor haar laten spreken!)

 3. Anoniem

  Wat een d e l

 4. Daisy Bell

  Ga een vak leren Christina, of neem een gewoon zinnig baantje. En ga een normaal leven leiden. Dit wat jij nu wil is een uitstervende beroepstak, hier doe je alleen nog aan als je compleet ambitieloos bent. Het dient namelijk nergens toe en entertainen doet het allang niet meer, alleen maar uitstervende hersencellen krijgt men er van. Meer niet.

 5. 1966

  Ze heeft wel gelijk. Nederland heeft een gigantische zeikcultuur. Beetje jammer dat mensen dat niet inzien en maar blijven vitten op alles en iedereen.
  Op MC is het ook dagelijks te zien en sommigen vragen zich af waarom er zo negatief gedaan wordt op deze site. Het antwoord: het is Nederlands volkssport nummer 1! Niet meer dan logisch dat het dan ook hier gebeurt.

 6. Afhaalchinees

  Ik snap wel dat Patricia Pie haar dochter verdedigt, maar als je jouw dochter zo opvoedt dan ligt het aan de ouders en niet aan de dochter. Die dochter kan er niets aan doen dat ze zo dom, eng en wereldvreemd overkomt. Wanneer gaat ze naar het buitenland verhuizen? Ik hoop vandaag nog.

 7. Anoniem

  Mooi, nu alleen Patricia zelf nog..

 8. 1966

  Tijdens het schrijven van mijn bericht heb ik al gelijk gekregen, gezien de reacties boven mij. Niets zinnigs op te merken, maar oh wat voelen ze de drang om te zeiken.

 9. Luukie

  Reactie op 1966:Ho ho, we zijn gewoon kritische kijkers die die spelletjes door hebben. Ze kwamen met een hoop tromgeroffel op, allemaal in de zeik nemerij zijn we nu achter en zichzef maar in beeld plaatsen, en nu we het door hebben zijn wij een gigantisch zeik cultuur? Vind je dat zelf ook niet een beetje de dingen uit zijn verband rukken? Wie ben jij dan! Dring jezelf niet zo op met hersenloze bagger, dan houd het gezeik vanzelf op.

 10. Afhaalchinees

  Reactie op 1966: Heb jij familiebanden met Patricia of vindt jij dit soort mensen echt de moeite waard om te verdedigen? Zegt wel iets over jezelf en daar hoef je niet trots op te zijn.

 11. Heleen

  Ja meisje, precies wat Daisy Bell zegt. Het zal ook allemaal niet meevallen met een moeder die zich nogal in de schijnwerpers zet. (Ja hoor, weer een fraai artikel over haar vriendje met losse handjes vandaag) Je bent natuurlijk opgevoed met het idee dat “Reality-ster” zijn een echt beroep is, maar doe je ogen open en zie de mogelijkheden, ja zelfs hier in dit kikkerland. Leuke opleiding, met frisse moed op naar iets anders. Er zijn hier al te veel kinderen en zusjes van BN’ers die niet echt talent ergens voor hebben maar wel de kost willen verdienen in medialand. Niet eerlijk voor jezelf en niet voor ons. Je moeder zou je beter even met de beide beentjes op de grond moeten zetten.

 12. Anoniem

  Reactie op Luukie: Reactie op Afhaalchinees: Je zou bijna denken dat ’t Patricia zelf was, maar eenmaal naar ’t jaar 1966 gekeken te hebben is dit toch onmogelijk.

 13. Jaap

  Reactie op Anonymous: Ik denk dat het ze zelf is… 1966 mannen die bij haar zijn weggelopen.

 14. Coke jij?

  Het kind is helemaal van streek nu blijkt dat ze helemaal niets kan. Verdorie, wat nu? Misschien kan ze opvallen door een jongere vriend te nemen net als haar moeder.

 15. Sybilla van der Laan

  Christina Curry ziet er ook niet echt florissant uit. Ze zou iets te doen moeten krijgen waarbij ze zich zelf echt kan inzetten. Niet teren op de roem van ma Patricia. Ze heeft geen uitstraling, beetje slapjes. Maar, dat kan altijd nog ten goede veranderen. ’t Komt je niet aanwaaien, je moet er zelf aan werken!

 16. Gratis advies

  Als je als ouder je kind op een aparte manier opvoedt valt dat onder de noemer kindermishandeling-light.

 17. Suus

  Nederlanders jagen haar dochter weg. Goh mevrouw Paay heeft u daar zelf ook niet een heel klein beetje schuld aan……??

 18. D.orens

  Het meisje doet er alles aan om in de kijker te lopen. Ik denk dat ze in haar geval beter een zwaailicht op haar hoofd kan laten plaatsen om aandacht te krijgen want voor de rest is t niet veel vrees ik..

 19. Luukie

  Ze is nog jong genoeg en kan nog van alles gaan leren. Als kapster zou ze geen slechte zaken doen. En kapsters zijn harder nodig in het dagelijkse leven dan een omhooggevallen bnn’er die niets te vertellen heeft maar alleen in beeld is. Of ga desnoods in een bakkerij werken, ook erg praktisch en altijd nodig maar doe iets zinnigs meid.

 20. 1966

  Reactie op Luukie:
  Het is geen reactie op het geval Curry, ik had dit onder werkelijk honderden artikelen kunnen plaatsen. Je hoort mij nergens zeggen dat Nederland een zeikcultuur heeft omdat “wij” de familie Curry/Paay doorhebben.
  Feit is gewoon dat het in de Nederlandse cultuur zit ingebakken om te zeiken. Waar dat vandaan komt, Joost mag het weten, maar het vindt zijn weerslag op sites als deze. En wat heb je eraan? Niks!

  Reactie op Afhaalchinees:
  Nogmaals: het ging me niet meteen om Curry. Wel jammer dat degene wiens opmerking ik nog het meest inhoudelijk vond, nu met onzin komt als “Heb jij familiebanden met Patricia”. Wat denk je nu serieus zelf?

  Kijk, ik vind kritiek op mensen of grappen als “kindermishandeling-light” hierboven helemaal niet erg, maar er zitten hier volgens mij figuren te wachten op een artikel over iemand waar ze weer lekker op los kunnen gaan met inhoudsloze, kwetsende uitspraken. En zoals ik al zei is dat typisch Nederlands. Als je je daardoor aansproken of zelfs aangevallen voelt, doe het dan gewoon zelf niet.

 21. eduardus

  Als je alles leest wat er over je geschreven word, dan wordt je inderdaad gek, omdat lang niet alles positief is. Lekker anoniem op internet mensen verrot schelden is nu eenmaal heel makkelijk, en gebeurd dus ook veel. Gelukkig voor christina is ze nog niet bekend in de USA of de UK, anders wordt er daar ook over haar geschreven.

 22. kwikjealex

  Maar wat zou zij hier op de Nederlandse tv moeten doen?

 23. Mitchel

  Vindt je het gek, niemand mag haar overdrijven over alles !!!
  En doet net of ze geen nl kan praten tijdens life 4 you.
  ik mag haar niet

 24. Anoniem

  Reactie op 1966: Dat zal wel zo zijn, maar er hoeven hier wat mij betreft geen berichten te worden gepost over mensen die op tv niets toevoegen (zoals Patricia), die heeft elke keer weer wat. Logisch dat ze wordt afgekraakt..

 25. Afhaalchinees

  Reactie op 1966: Weet je wat een hele vervelende eigenschap is? Denken dat als je een keer op de tv komt dat je dan een zogenaamde ster bent. Mensen, zoals de dames Paay, die niets belangrijks op tv hebben gepresteerd, denken dat ze een ster zijn. Hierdoor krijg je reacties zoals hierboven. Als je echt iets hebt gepresteerd, dan krijg je respect. De dames Paay krijgen door hun manier van doen alleen maar hoongelach.

 26. Luukie

  Reactie op 1966: Met WIJ hebben ze DOOR bedoelde ik anders de gehele co en niet alleen die opgepimpte Patricia Paay, die staat in dit topic gewoon even model.

 27. Luukie

  Een kanttekening: met de gehele co bedoel ik niet Eurosport, Discovery, Geographic, CNN of enige andere kwaliteitszender, hier doel ik op rtl en sbs.
  Dit moet worden vermeld anders voelen ze zich nieteens aangesproken. Hoe onwetend kun je zijn.

 28. Anoniem

  Haar vader zat de hele dag jointjes te roken. Zijn dochter rookte op jonge leeftijd al flink mee. Meeroken is niet voor niets heel slecht voor je gezondheid en het meeroken van jointjes kan een dochter opleveren die in een gedroomde wereld leeft.

 29. Anoniem

  “De Nederlanders jagen Christina nu het land uit, zegt Patricia.”

  Je en?

 30. Anoniem

  Moet natuur “ja en?” zijn

 31. edje

  Zo’n meissie afzeiken op internet is erg makkelijk. Beter is om haar wat mogelijkheden te laten zien wat ze kan gaan doen. Studie aan de filmacademie voor produktie, HBO fotografie of media academie, HKU of media en entertainment management. Komt ze veel in aanraking met het showbizzvak en kan ze van onderaf beginnen.
  Maar dan wordt ze ws ook weer afgezeken omdat ze kind is van… Ga maar lekker in buitenland studeren meissie.

 32. Anoniem

  Reactie op Anonymous:

  Goh wat een simplistische gedachte zeg, alsof hun letterlijk al zijn rook in haar gezicht heeft geblazen jarenlang, waardoor zij nu mislukt is? Ga eerst eens je school afmaken, voordat je met zo’n dubieuze reactie komt.

 33. Heleen

  Nederlanders jagen haar dochter weg. Goh mevrouw Paay heeft u daar zelf ook niet een heel klein beetje een aandeel aan……? Waarom heb je haar niet meegegeven in haar opvoeding dat er ook andere leuke en nuttige manieren zijn om de kost te verdienen. Waarom heb je je kind van jongs af aan in de schijnwerpers gezet in een reality serie?
  Ook in de VS en in Engeland kan men behoorlijk genadeloos zijn als ze je niet pruimen op TV. Als ze er nu al niet tegen kan is het misschien een goed idee om eens na te gaan of ze wel de juiste keus maakt.
  Ik las in het AD online dat ze nu heel geobsedeerd bezig is met haar gewicht. Ze eet alleen nog maar vloeibaar voedsel en zet elke keer foto’s van zichzelf in haar ondergoed op Twitter. Sorry, maar dat vind ik nogal zorgelijk klinken.
  Kind, je bent niet te dik en er zijn meer dingen in het leven dan beroemd worden. Kijk goed om je heen en ga lekker anoniem, waar dan ook ter wereld een supergave opleiding volgen.

 34. Erwin

  Ik schaam me inderdaad wel eens om Nederlander te zijn, ik denk dat er meer zure zult wordt gegeten hier dan kaas. Triest.

 35. Anoniem

  Reactie op Heleen:

  Tja, helaas is Christina Christina, en ben jij jij heh.

 36. Anoniem

  Reactie op edje:

  Beter is om haar wat mogelijkheden te laten zien wat ze kan gaan doen. Studie aan de filmacademie voor produktie, HBO fotografie of media academie, HKU of media en entertainment management. Komt ze veel in aanraking met het showbizzvak en kan ze van onderaf beginnen.

  Dan moet je toch echt iets kunnen om deze opleidingen te kunnen doen. Dat wichtje kan helemaal niets en het is aan haar junkie daddy en mediahorny moeder te danken dat ze denkt dat ze wel iets kan.

  Laat haar maar fijn uit Nederland weggaan als ze dat persé wil, maar geef niet de schuld aan mensen die er niets aan kunnen doen dat Curry en Paay een hersenloos monster hebben gecreeerd

 37. NOT FUNNY!!!

  JONGES DIT IS HELEMAL NIET LEUK!!!! HOE ZOUWE JULLIE HET ZELLUF VINDE AS IEDE1 JE ALTIJT ZO ZOU LOPE AF TE KRAKKE!!!?? ZIJ HEB TE MINSTE WAT BERIJK IN DER LEVE!!!!!

 38. Anoniem

  Reactie op Anonymous:

  Ah gussie, weer zo’n gefrusteerd persoon ..

 39. Anoniem

  Reactie op NOT FUNNY!!!:

  Tja dat zijn mensen met overgewicht, en teveel vrije tijd, die denken dat er iemand op hun reacties aan het wachten is, en dan al hun frustraties tentoonspreiden. Of het nou over tomaten gaat, of Christina, de inhoud van hun reactie geeft al goed aa, dat we nou niet bepaald met geschoolde, of in ieder geval weldenkende mensen van doen hebben.

 40. Lina

  SCHRIJF ES IETS OVER DE 48 UUR DURENDE HANNAH MONTANA MARATHON OP DISNEY CHANNEL VANDAAG OM 18:10 DE ALLERLAATSTE AFLEVERING VAN HANNAH MONTANA OP TELEVISIE!!!!!!!!! http://tv-visie.be/nieuws/internationaal/25februari2011/48-uur-hannah-montana-met-de-grote-onthulling-op-disney-channel_42512/

 41. Anoniem

  Reactie op Lina:

  Dat heb je nu toch zelf al gedaan?

 42. van_Pruikem

  Keurig.
  Ophoeren.
  En neem je moeder aub mee.

 43. Lina

  SCHRIJF ES IETS OVER DE 48 UUR DURENDE HANNAH MONTANA MARATHON OP DISNEY CHANNEL VANDAAG OM 18:10 DE ALLERLAATSTE AFLEVERING VAN HANNAH MONTANA OP TELEVISIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://tv-visie.be/nieuws/internationaal/25februari2011/48-uur-hannah-montana-met-de-grote-onthulling-op-disney-channel_42512/

 44. Anoniem

  Reactie op van_Pruikem:

  Ik heb liever dat ze jou meenemen, en daar laten, bah

 45. Anoniem

  Reactie op Lina:

  Schat, ga een plasje doen, en dan zelf de hele dag een kinderserie kijken, maar ga je nou niet opdringen met je spam heh?

 46. Sparerib

  Vergeet ook niet dat de porno-industrie bloeiender is in Amerika dan hier. Over zonder talent je brood verdienen gesproken!

 47. Hans Worst

  Reactie op NOT FUNNY!!!: Troll

 48. Hans Worst

  Wat ziet dat kind er mooi uit! :D

 49. Hans Worst

  Reactie op Lina: We zijn geen kindercourant.

 50. Anoniem

  we hebben gewoon iemand anders gevonden dan Gordon!!!

 51. iemand

  het is in Nederland zo dat je maar “gewoon” moet doen, wat mij bij dit meisje echter verbaasd is dat ze ondanks dat ze in diverse landen gewoond heeft zo wereldvreemd is.
  Ze kan wel naar de states gaan maar daar waarderen ze ook alleen hardwerkende mensen en mensen die iets ambieren, in London idem, if you can’t make it there….lalalalalala…

 52. .

  OMG! Wat een dom wijf. Alsof het mij ene worst kan schelen dat ze hier niet meer wil komen. Haar moeder is mediageil en dus moet zij ook. Van haar moeder. Want Patricia zal daar op de een of andere manier wel weer geld vaan verdienen. En “Patries” heeft het ook zoo zwaar hier met al dat commentaar.. Doet me denken aan Theo Maassen in DWDD over Patricia in de playboy: “Mijn vriend is negrofiel, die zou dit wel leuk vinden!” Ik ben zo trots dat ik in Nederland woon… :-)

 53. wings

  Spoiled child

 54. Anoniem

  Reactie op Anonymous: Rookte jouw vader ook jointjes de hele dag toen je klein was?

 55. Owen

  Ach Albert Verlinde steekt een gootsteenonstopper in zijn arie dus wat maakt het uit

 56. scientist

  Goh, een paar honderd Nederlanders lopen te zeiken via bepaalde media, en meteen zeikt “heel” Nederland. Komop zeg. Een paar honderd mensen op 17 miljoen mensen zegt toch helemaal niets. Wat een gezeur van de Curry’s.

 57. keezzzz

  verwend nest!!!
  alles moet geloof ik bij die verpeste kids van celebs maar in hun schoot geworpen worden en als iemand het niet leuk vind is de wereld te klein
  laat haar lkkr oprotten naar die overdreven yanks zijn wij er weer vanaf!!!

 58. Jerrold

  Wat een dom wijf haha, ze zal wel gek worden als ze deze blog post leest.

 59. Cees

  ja wat doet ze, wat kan ze, behalve de halve wereld afreizen. Op koste van wie? Niemand zit op haar te wachten!

 60. Jordi

  Kan iemand het mij even uitleggen wat haar talent uberhaupt is en waarmee ze het dan wilt gaan maken?

 61. Jordi

  Die Patricia is ook te dom om te poepen trouwens om te beweren dat Nederland haar dochter het land uitjaagt. Zij is de gene die zo’n vreselijk verwend nest heeft opgevoed wat denkt dat ze boven de meute zweeft, omdat ze toevallig twee bekende ouders heeft.

 62. Yossarian

  Ze kan zo meedoen met “Dames in de dop”.

 63. Jimmy

  Reactie op 1966: Ik ben het helemaal met je eens !
  Het is hier veelal dom anoniem gelul over mensen die ze nog nooit ontmoet hebben in het normale leven, dus niet kennen.
  Ja, alleen via de beeldbuis, of via een quote in een of ander blad.
  Het gaat (bijna) nooit over de inhoud van een programma, het wordt alleen op de man/vrouw gespeeld.
  Maar dat is, helaas wel en hoe zielig ook, de huidige maatschappij.
  Och, hoe triest moet je leven dan wel niet zijn, als je op die manier altijd je mening wil geven over anderen, hahaha

 64. Singing Bee

  Wat is zij lelijk!!
  En dom….

  Volgens mij kan ze beter bij de McDrek gaan werken…
  Daar zal ze zich wel fijn voelen

 65. Andriod

  Reactie op 1966:

  idd

 66. Andriod

  de NLer ( het Herrenvolk) op zijn best, anoniem en met zijn allen tegen 1,het liefst tegen een meisje, zeikerig gefrustreerd Onderbuikvolk

 67. JOOP

  Christina Paai of all people dan nog liever Lola Brood .

 68. ik

  als je zangeres wil worden moet je ook tegen kritiek kunnen!!

 69. Maarten

  Nederlanders zijn inderdaad genadeloze en arrogante zeikerds. Daar sluit ik mij voor 100 % bij aan. Volk om uit te kotsen momenteel. Alleen die aandachtvragende Curry word je idd een beetje moe van. Meid, ga lekker fijn studeren ipv dat zinloze gedoe van je. Het heeft geen toegevoegde waarde waar je nu mee bezig bent.

 70. Pink

  nu ook yolanthe en patricia nog opgeruimd staat netjes!

 71. TeeVeetje

  Dit nitwitje met dat rare hoofd en tuitlippen , moet lekker kleding gaan verkopen bij C&A , dan verdient ze wat en doet wat nuttigs .

 72. mariella

  Het is niet te geloven: de dames Paay denken werkelijk sterren te zijn. Wat hebben ze in godsnaam gepresteerd?Ze zijn werkelijk oerdom, mediageil en zelfingenomen en naar Amerika vertrekken lijkt me een perfect plan, neem vooral je moeder mee! Op dergelijke soort vrouwen zit tv kijkend Nederland echt niet te wachten. Helaas voor hen zijn intelligentie, en natuurlijke stijl en klasse aangeboren: duidelijk is dat ze helemaal acheraan in de rij hebben gestaan bij het uitdelen van die kwaliteiten. De oude plastic pop heeft ervoor gezorgd dat haar dochter een echt slachtoffer is geworden van haar opvoeding. Het kind is ook nog zo gehersenspoeld dat ze denkt dat haar moeder iets te betekenen heeft in Nederland. Christina doe je ogen open, ga iets leren en ga aub niet in je moeders voetsporen. Je hebt je leven nog voor je, doe eens dingen voor jezelf, niet alleen om in de belangstelling te staan.

 73. Vince

  La Paay noch haar dochter lief kunnen de kijkers het kwalijk nemen dat men zo zuur reageert. Ze werken als een rode lap op een stier. Ik zeg Go! En kom nooit weer terug. Talent zat in Medialand, en daar valt La Paay en opgefokte dochter in geen geval onder.

 74. Bart

  Heeft totaal geen talent, net zoals de moeder want wanneer je maar 3of 4 hits heb gehad en dan te denken dat je een diva bent…………….. nou meisje lekker naar het buitenland enne….. neem je moeder mee

 75. Annelo

  Ik ben het helemaal eens met 1966. Als je soms leest hoe sommige mensen op internet reageren. Zo gemakkelijk om anoniem achter je pc iemand tot de grond toe af te branden. Het lijkt tegenwoordig normaal om zo te reageren.

 76. Kojboy

  Het is heel simpel.
  Eerst iets presteren.
  Dan iets presenteren.

 77. Bart

  Walgelijk mens die christina. Blij dat ze optieft.

 78. Suus

  Reactie op Kojboy:
  Deze uitspraak zouden alle familieleden van BN’ers ter harte moeten nemen!
  De reacties hier zijn vast niet leuk voor dit meisje. Maar als dochter van een veelbesproken (en door velen uitgekotste) BN’er zal ze zich daar toch wel een beetje op moeten voorbereiden. Ze komt me een beetje wereldvreemd over als ze niet snapt hoe dat werkt.
  We worden op de buis tegenwoordig met zo veel “zonen/dochters/broertjes/zusjes van” met op zijn zachtst gezegd twijfelachtig presentatietalent opgezadeld, dat je het de kijkers niet kwalijk kunt nemen als ze daar dan kritisch of negatief op reageren. Dan kunnen we ons ongenoegen wel bij de omroepen gaan uiten, maar we weten ook goed dat de kritiek dan ongelezen in de prullenbak verdwijnt.

 79. Puk

  Boohoo ;( Kind ga lekker werken.

 80. jaap

  waarom zit dat mens daar wat heeft ze meer gedaan dan haar verven ga eerst een vak leren

 81. Elvis

  Reactie op jaap:
  Want welk vak had jij ook alweer geleerd jaap? Even voor onze duidelijkheid, zodat wij weten vanuit welke expertise of geleerdheid jij deze reactie plaatst.
  Ik heb een universitaire achtergrond, vandaar mijn interesse in de onderbouwing van jouw statement. Ik neem aan dat je niet ongenuanceerd of oppervlakkig of schreeuwerig wilt overkomen, dus ben ik erg benieuwd naar de onderbouwing.

 82. Suus

  Reactie op Elvis: Jaap zegt het misschien wat bot, maar velen van ons vragen zich af wat de reden is dat kinderen en andere familieleden van bekende Nederlanders, niet gehinderd door enige vakkennis of talent, een programma mogen presenteren. Is deze vraag voorbehouden aan mensen met een universitaire achtergrond?

 83. Elvis

  Reactie op Suus: Natuurlijk mag iedereen zich vragen stellen. Mijn opmerking ging inderdaad, zoals je zelf ook opmerkt, over de wijze waarop. Maak dus niet onnodig een opleidingsissue of klassenstrijd van deze thread.
  Ik stel alleen aan de kaak de nogal botte manier van communiceren, zonder enige onderbouwing van stellingen. Met onderbouwing is het wellicht een goed punt, maar dan wat onhandig geformuleerd.Zonder onderbouwing en met botte toon is het bot, schreeuwerig, oppervlakkig, etc. En daarmee zinloos en overbodig.

 84. Suus

  Reactie op Elvis: Op zich vind ik die vraag namelijk wel relevant. Dat er hier vaak onnodig onbeschoft en beledigend wordt gereageerd ben ik wel met je eens.
  Het draait in dit geval volgens mij ook meer om de aversie van veel mensen tegen de moeder. Misschien niet eerlijk, maar dit meisje stelt zich bovendien zeer bewust ook nog eens kwetsbaar op met het dagelijkse getwitter over zichzelf. Misschien dat ze daarop alleen juichende kritieken verwacht, maar dat is dan, met haar achtergrond, toch op zijn minst een beetje wereldvreemd te noemen.

 85. Elvis

  Reactie op Suus: Je snijdt een aantal punten aan waar iedereen inderdaad een mening over kan en mag hebben en deze mening ook mag uiten. Het ging mij slechts over de wijze waarop.
  En sja, inhoudelijk… hoge bomen vangen veel wind. In feite wat jij ook zegt: als je je zichtbaar en kwetsbaar opstelt, zul je je erbij neer moeten leggen dat het niet alleen rozegeur en maneschijn zal zijn. Echter, er blijft een verschil tussen ongefundeerd of misplaatst bashen en inhoudelijke kritiek.

 86. Bas v.d Kimme

  Waarom hebben Bn-ers toch vaak zoon moeite met die negatieve reactie’s ?
  Dat is nu eenmaal het risico als je vaak op de buis komt.
  Er zullen dan positieve reactie’s en natuurlijk negatieve reactie’s voorbij komen en met al die tich reactie’s moet je het ook maar een beetje met een korrel zout nemen en er niet te zwaar aan tillen.Maar ja dat is dus blijkbaar niet altijd zo makkelijk.

 87. donder

  ze kunnen bijde met de beentjes uit elkaar gaan liggen

 88. Marketing GUY

  Ze is het voortvloeisel van een stel dat in de media nauwelijks respect heeft gekregen in NL in de afgelopen jaren.
  Dat heeft niets te maken met dat NL’ers zeikers zijn, dat heeft met hun veelal hautaine houding tegen deze media te maken.

  Bescheidenheid siert de mens,… en geeft respect (tenminste in NL).

 89. Jordy

  @Lina:

  MediaCourant is bestemd voor kinderen van 12 jaar en ouder.

 90. sophia

  cristina curry ,als je dan volgens de meeste mensen weinig kan ,je leeft niet van een uitkering zoals de meeste nederlanders .en elke mnd neemt het aantal mensen met een uitkering toe.stelletje zeikerds hierboven,jullie belanden zelf nog eens in de goot!!!!!!denk daarr maar eens over na ,zien jullie jezelf al bij de crisis opvang ??of de voedselbank??

 91. WILMA

  WAT EEN BELACHELIJKE REACTIES, ZIJ DOET WAT MET HAAR LEVEN EN VERDIENT HAAR EIGEN GELD EN LAAT ZICH NIET LEVEN. JULLIE ZITTEN ZELF VOL MET VOOROORDELEN. IN JULLIE REACTIES LATEN JULLIE JE REFERENTIEKADER ZIEN, ALS JULLIE TENMINSTE WETEN WAT DAT BETEKENT. JULLIE DOEN ALSOF JULLIE OPVATTINGEN ALLEEN ZALIGMAKEND ZIJN. STOMME EGOÏSTEN!!!! MISSCHIEN ZIJN JULLIE WEL HEEL ERG LELIJK. DIT IS TYPISCH VOOR DE NEDERLANDER. ALS JULLIE ALLES EN IEDEREEN OVER EEN KAM SCHEREN DAN SCHEER IK JULLIE OVER EEN KAM. STEL NIETSNUTTEN. ZIJ MAAKT ER WAT VAN!!!!! STELLETJE DRUILOREN!!!!!! IK SCHAAM MIJ WEZENLOOS VOOR JULLIE!!!!!!

 92. Henja

  Natuurlijk is 1966 Patricia Paay, dat was namelijk het jaar van haar eerste opknapbeurt (operatie).

 93. Ipe van der Deen

  Een ding is zeker: vroeg of laat belandt deze del achter het raam

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.