‘Yvon Jaspers jokt over Boer Zoekt Vrouw-busje’

Foto: SBSWeekblad Weekend maakt Yvon Jaspers deze week uit voor leugenaar. Volgens het blad is het helemaal niet waar dat Jaspers alle opnamelocaties uit Boer Zoekt Vrouw bezoekt met het blauwe Boer Zoekt Vrouw-busje, zoals de presentatrice beweert. “Yvon Jaspers schrok zich een hoedje toen Weekend ineens op de stoep stond bij boer Gijsbert, terwijl zij bezig was met de opnames. Ze zat in haar eigen rode auto en sloeg van schrik de handen voor haar ogen“, schrijft Weekend.

Volgens Weekend is het opmerkelijk dat Jaspers in haar eigen auto naar de boerderij van Gijsbert was gereden. “In het programma wordt de kijker voorgespiegeld dat ze in het karakteristieke blauwe busje bij de boeren langsgaat. Een tijdje terug vroegen we Yvon of ze echt zelf in dat busje rijdt en toen zei ze: ‘Ik rij echt overal naartoe, we hebben onderweg heel veel bekijks.’

Het is echter niet dat Jaspers die dan achter het stuur zit. “Pas als de camera draait kruipt Yvon op de bestuurdersstoel om voor de boerderijen een rondje te rijden. Als alles op band staat stapt ze weer in haar eigen auto.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen