RTL 4-kok blundert met champagnefles

Een poging van tv-kok Rudolph van Veen om te onderwijzen hoe men een cham- pagnefles moet sabreren, is zondag mis- lukt in de tv-show Carlo & Irene: Life 4 You. Net als enkele dagen ervoor in de tv-show van Paul de Leeuw, sloeg hij het champagnefles in duizend scherven. Er klonk gegil in de studio en presentatrice Irene Moors sloeg de handen voor de mond. “O, nu gaat het ook fout“, zei Van Veen. Zijn keukenhulp Tanja Jess vond overal scherven. “Ik sta hier met gevaar voor eigen leven!

Even daarvoor legde Van Veen nog nonchalant uit hoe je een champagnefles opent met een mes of sabel. “Er wordt heel ingewikkeld over gedaan, maar je moet gewoon aan een paar voorwaarden voldoen“, zei hij. “Je moet gewoon een beetje richten.”

Uiteindelijk lukte het Van Veen bij de derde poging om de champagnefles op juiste wijze te ontkurken.

Van Veen behandelde de kunst van het sabreren, omdat eerder vorige week een poging daartoe in de talkshow van Paul de Leeuw mislukte. Een kandidaat uit Op Zoek Naar Zorro sloeg de fles in duizend scherven, waarna een aantal kandidaten uit het publiek licht gewond raakte.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen