Carlo Boszhard: ‘Marc-Marie Huijbregts vergist zich’

Foto: 7L PhotographyCarlo Boszhard heeft het gevoel dat Marc-Marie Huijbregts zijn uitspraken verkeerd heeft geïnterpreteerd. Huijbregts voelt zich afgezeken, omdat Boszhard in een interview heeft gezegd dat zijn persiflage van Huijbregts weinig verschillende lagen heeft. “Ik bedoel het niet zo. Ik heb gezegd: ‘René van der Gijp heeft meer lagen qua stem.’ Hij kan heel hoog, maar ook heel laag praten. Marc-Marie is vrij hoog qua stem. Die laag bedoelde ik. Ik bedoelde niet Marc-Marie als mens.

Huijbregts reageerde vorige week teleurgesteld in Boszhard. “Ik vind dat je wel een beetje aardig kan zijn tegen degene die je nadoet“, zei hij. “Hij doet alleen maar: ‘Ja, ja, op tv, op tv!’ En dan is hij klaar. Maar ik heb ook een andere laag.

Boszhard hoopt dat het misverstand nu uit de wereld geholpen is. “Ik ben groot fan van Marc-Marie.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen