Reinout Oerlemans feliciteert John de Mol

Foto: TROSTv-producent Reinout Oerlemans heeft concurrent John de Mol gefeliciteerd met het succes van zijn nieuwste hitformule The Voice of Holland. De tv-show wordt wereldwijd verkocht. “Toen de kijkcijfers binnenkwamen stuurde ik hem een sms: Toch net iets beter dan Oh Oh Cherso, gefeliciteerd’. John kan zulke humor wel waarderen“, zegt Oerlemans, verwijzend naar zijn eigen productie. “Geweldig wat hij neerzet door zo secuur in één show te duiken. Hij gaat er vermoedelijk een wereldhit van maken.

Een productie van Oerlemans’ tv-bedrijf Eyeworks zal vlak voor de Amerikaanse versie van The Voice geprogrammeerd worden. “Eén van onze programma’s, The biggest loser over afvallen, wordt vermoedelijk op NBC de instart voor de Amerikaanse Voice. Grappig. En meteen tekenend voor het feit dat we als dit kleine Nederland op televisiegebied zo groot kunnen zijn. Ik denk dat we stiekem heel trots mogen zijn op kerels als Joop van den Ende en John de Mol“, besluit Oerlemans in De Telegraaf.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen