Filemon Wesselink: ‘Ik was moe gestreden’

Foto: BNNFilemon Wesselink is blij met de nieuwe opzet van De Madiwodovrijdagshow. Hij zit niet langer naast Paul de Leeuw in de studio, maar doet op locatie verslag van allerlei gebeurtenissen. “We waren tot half december op tv en de cijfers bleven laag. Ik wist het niet meer. We hadden van alles geprobeerd. Ik was moe gestreden. Toen kregen we een nieuwe leiding en die zeiden: ‘Jij moet het land in. Je bent goed op locatie en Paul is dan vrijer in de studio.’ Toen dacht ik: dat is het, dat vind ik leuk.

De Madiwodovrijdagshow scoorde vorig jaar sinds de start in augustus zeer lage kijkcijfers. We hebben heel hard gewerkt aan die show vanaf september. Echt snoeihard. We kregen een enorme bak met negativiteit over ons heen. Dat is best wel lastig. Je moet de volgende dag toch weer fris, scherp en leuk zijn.

Nu het programma is vernieuwd, zijn de kijkcijfers aanzienlijk hoger. De talkshow zit vaak tegen de half miljoen kijkers aan. Wesselink kijkt terug op een moeilijke, maar ook leuke periode. “De sfeer was altijd goed. Daar vissen heel veel mensen naar. Ik heb met Paul alleen maar gelachen. Dat meen ik serieus.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen