SBS 6 blij met kijkcijfers Sterren Dansen op het IJs

Foto: Elvin BoerSBS 6 heeft zaterdag in een persbericht laten weten blij te zijn met de kijkcijfers van Sterren Dansen op het IJs, dat vrijdagavond van start ging met ruim 1,4 miljoen kijkers. De tv-show won van het nieuwe seizoen van X Factor op RTL 4, dat ruim 1,2 miljoen kijkers noteerde. “Op het hoogtepunt keken maar liefst 1,9 miljoen mensen naar Sterren Dansen op het IJs. Met deze mooie scores kent de nieuwe vrijdagavond van SBS 6 een goede aftrap“, aldus een woordvoerster van SBS zaterdag.

Ook in de doelgroep scoorde Sterren Dansen op het IJs goed, meldt de zegsvrouw. “Het programma behaalde een marktaandeel van 18,5 procent in de voor SBS 6 belangrijke doelgroep 20-49 jaar. In de doelgroep 6-12 jaar behaalde het programma zelfs een marktaandeel van 39,5 procent, wat betekent dat Sterren Dansen op het IJs een programma is voor de hele familie.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen