Winston Gerschtanowitz: ‘Lange dagen bij Talpa’

Foto: Studio KastermansWinston Gerschtanowitz, presentator van RTL Boulevard, wil zich meer gaan bezighouden met het bedenken en ver- kopen van tv-shows. Momenteel maakt hij al lange dagen achter de schermen bij tv-producent Talpa. “Wat niet iedereen weet, is dat ik al een jaar of vijf bij Talpa achter de schermen werk. Het bedenken en verkopen van programma’s wil ik steeds meer gaan doen en ik ben zelfs met John de Mol naar Parijs geweest om The Voice of France te verkopen“, zegt hij in De Telegraaf.

Volgens Gerschtanowitz is het een misvatting dat hij een zondagskind is. “De meeste uren draai ik bij Talpa. Dat zijn lange dagen. Dan ga ik vaak even door naar Boulevard om daarna weer terug te gaan naar kantoor. Maar dat is wel wat ik ook het liefste wil hoor. Ik houd van werken. En ik ben de laatste om erover te klagen dat ik lange dagen maak. Dat zou niet in me opkomen.

Op 1 januari is Gerschtanowitz de host van de grote Postcode Loterij-nieuwjaarsshow op RTL 4. “Het wordt heel spectaculair met leuke collega’s als Quinty Trustfull en Caroline Tensen, die in teams tegen elkaar gaan strijden. Liveschakelingen met straten waar de prijzen gaan vallen en veel spektakel. Het wordt mijn rustigste jaarwisseling ooit, want de dag erna moet ik immers scherp zijn!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen