Jeroen Pauw wil geen column in VARAgids

Foto: Leendert JansenJeroen Pauw is niet geïnteresseerd in het schrijven van een column. Hij wil niet, net als veel andere omroepprominenten, een vaste plek in de VARAgids. “Er staan al veel te veel columns in VARAgids, niet doorheen te komen, al die meninkjes. Dus nee“, zegt Pauw in VARAgids. “Ik denk eerlijk gezegd dat de scherpte van de column ook zou inboeten door het werk dat ik doe. Je moet voorzichtig zijn met wat je opschrijft omdat je ook iedere dag een gastvrij podium moet bieden aan vier of vijf gasten.

Collega Paul Witteman heeft wel een column in VARAgids. “Maar Paul is ook voorzichtiger dan ik. Dus bij Paul kan dat wel. Hij kan dat combineren. Maar ikzelf zou vinden dat ik in zo’n column te veel op de rem zou staan omdat de gastvrijheid van ons programma in het geding zou zijn.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen