RTL 4 vindt jaaroverzicht RTL Nieuws te duur

Foto: Nick van OrmondtHet RTL Nieuws komt dit jaar niet met een jaaroverzicht. RTL 4 vindt het te duur. Dat meldde Albert Verlinde woensdag in RTL Boulevard. Volgens Verlinde is RTL druk bezig bezuinigen. “RTL 4 komt door dat stomme bezuinigen niet meer met een jaaroverzicht. Het is natuurlijk ook hartstikke duur. Je moet allemaal bandjes bij elkaar halen, er moet gemonteerd worden, je hebt voice-overs en aparte interviews. Voor anderhalf uur is dat best een duur programma. RTL doet dat dus niet meer.”

Concurrent NOS blikte de afgelopen dagen wel terug op 2010. De omroep bracht maar liefst zes jaaroverzichten op televisie. Het NOS Journaal Jaaroverzicht werd maandag door anderhalf miljoen mensen bekeken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen