Haagse jongeren krijgen geld voor Oh Oh Tirol

Foto: GraziaDe Haagse jongeren uit de RTL 5-hit Oh Oh Cherso krijgen geld voor hun deel- name aan de vervolgserie Oh Oh Tirol. Dat zegt Samantha de Jong, bekend als Barbie, in Veronica Magazine. De blonde Samantha, die net als haar ‘collega’s’ niets overhield aan Oh Oh Cherso, wilde per se geld op tafel zien voor Oh Oh Tirol. “Anders had ik het natuurlijk niet gedaan. Ik moet wel m’n geld verdienen. Voordat ik naar Kreta ging, werkte ik in een kledingwinkel, maar mijn contract was er net afgelopen.

Barbie vindt het wel tegenvallen van producent Eyeworks dat ze niets heeft gekregen voor haar deelname aan Oh Oh Cherso. “We hebben niets gekregen voor ons aandeel in de serie. Het was misschien wel aardig geweest als ze ons allen nog wat hadden gegeven na het grote succes van Oh Oh Cherso. Volgens mij hebben ze er genoeg geld mee verdiend.

Nu verdient Barbie aan optredens. “Bijvoorbeeld in een discotheek in Almere. Dan ga ik met allerlei mensen op de foto en moet ik handtekeningen uitdelen. Daar krijgen we voor betaald. Maar het is zeker geen vetpot. Om meer geld te verdienen zou ik wel reclamespotjes willen doen. Iets met telefoontjes. Dat lijkt me leuk om te doen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen