Loretta Schrijver lacht om De Telegraaf

Foto: Mike van den ToornLoretta Schrijver trekt zich niet veel aan van het feit dat De Telegraaf haar passé vindt. De krant heeft woensdag een lijst gepubliceerd met BN’ers die ‘in’ en ‘uit’ zouden zijn. Schrijver is ‘uit’. “Ik kijk in die krant, ik kijk naar het lijstje ‘uit’, maar ik lách erom“, vertelt de tv-presentatrice. “Want weet je in welk gezelschap ik verkeer? Matthijs van Nieuwkerk, Carice van Houten, Doutzen Kroes, Wendy van Dijk, Albert Verlinde. Ze zijn allemaal uit. Ik zou nooit meer in een ander lijstje willen.”

Koffietijd-collega Quinty Trustfull begrijpt niets van Schrijvers positionering in de ‘in of uit’-lijst. “Ik ben er eigenlijk een beetje boos over. Ik ben er niet blij mee. Mijn Loretta staat bij ‘uit’. Dat is toch belachelijk?

Dus, wat is de conclusie? Uit is in. Ik vind het een eer“, besluit Schrijver.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen