Carlo Boszhard wil programmadirecteur worden

Foto: Nick van OrmondtCarlo Boszhard wil in de toekomst graag programmadirecteur van RTL 4 worden. Die functie wordt nu vervuld door Erland Galjaard, de vriend van Wendy van Dijk. “Een comedy maken, echt acteren, re- gisseren, programmadirecteur worden bij RTL 4. Nee hoor, er zijn nog genoeg dingen die ik zou willen doen“, zegt Boszhard. Toch is hij nu ook tevreden. “Eigenlijk heb ik, als ik terugkijk, een fantastische carrière. Daar heb ik me altijd druk om gemaakt, of ik een mooie carrière zou krijgen.

Ondanks zijn succes op televisie, doet kritiek over hem op internet wel wat met Boszhard. “Ik betrap me er weleens op – en dat vindt mijn vriend Herald vervelend – dat als ik tien positieve reacties krijg en één negatieve, ik meer heb met die negatieve. Dat is natuurlijk mens-eigen, maar ik vind het ook enigszins lekker. Het houdt me scherp“, zegt de RTL 4-presentator.

Boszhard kijkt terug op een succesvol 2010, waarin hij de Gouden Televizier-Ring won voor De TV Kantine. “De conclusie is: het is een fantastische beloning, maar betekent dat ik vanaf nu alleen nog maar nog meer mijn best moet doen. Daar ben ik nu dus mee bezig“, besluit hij in Libelle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen