Frits Sissing: ‘Op Zoek Naar Zorro rauw en sexy’

Foto: AVROFrits Sissing belooft de kijkers van Op Zoek Naar Zorro een rauw en sexy tv- programma. De zoektocht naar de hoofd- rolspeler van de nieuwe Zorro-musical begint op oudejaarsavond bij Nederland 1. Sissing verwacht veel vrouwelijke kij- kers. “Vrouwen vinden Zorro spannend. Dat vonden we ook aantrekkelijk aan de rol: dat het een stoere, sexy, hartstoch- telijke vent moet zijn die kan vechten en opkomt voor het recht. Ik denk dat de show ook wat rauwer en sexier is“, zegt Sissing in Televizier.

Op Zoek Naar Zorro volgt op het succes van Op Zoek Naar Evita, Op Zoek Naar Joseph en Op Zoek Naar Mary Poppins. “De hoge heren zijn weer naar een aantal musicals gegaan in Londen om te zien wat voor ons interessant zou kunnen zijn“, vertelt Sissing. “We wilden dit jaar graag weer een man om de afwisseling in stand te houden. Uiteindelijk is voor Zorro gekozen, omdat je niet hoeft uit te leggen wie het is.”

De eerste aflevering van Op Zoek Naar Zorro, waarin de audities centraal staan, is om 20.25 uur te zien op Nederland 1. De liveshows van het programma gaan al van start op aanstaande zaterdag.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen