Tooske verheugt zich op oudejaarsfeest

Foto: SBSTooske Ragas verheugt zich erg op het Staatsloterij Oudejaarsfeest. Samen met Beau van Erven Dorens doet Tooske vrijdagavond op SBS 6 live verslag van het muzikale evenement in Amsterdam. De presentatrice kan zich geen leukere oudejaarsavond voorstellen. “Het is de vetste manier om het jaar af te sluiten. Ik heb een voorliefde voor enorme live-evenementen. Met al die duizenden mensen op dat plein, met Beau aftellen in de vrieskou“, zegt het SBS-gezicht in Veronica Magazine.

Naast optredens van onder meer Nick & Simon wordt tijdens het Oudejaarsfeest ook bekend wie de Staatsloterij-prijs van 27,5 miljoen euro heeft gewonnen. Ook Tooske zou wel willen winnen, maar niet voor haar zelf. “Ik heb het al heel goed, dus ik zou een aantal mensen om me heen voor altijd financieel veiligstellen. Mijn dagelijks leven zou er niet door veranderen, genoeg is genoeg“, vertelt ze.

Het Staatsloterij Oudejaarsfeest is vanaf 23.00 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen