Winston Gerschtanowitz in eerste Beat De Mol

Foto: SBSWinston Gerschtanowitz is dinsdag de eerste tegenstander van Johnny de Mol in zijn nieuwe tv-show Beat De Mol op Veronica. Dat heeft Veronica donderdag laten weten. In Beat De Mol gaat De Mol elke week de strijd aan met een andere BN’er. Zo moeten hij en Gerschtanowitz in het dorp Boxtel op zoek naar ‘iemand die goed is met balletjes’ en ‘iemand die kan zingen onder moeilijke omstandig- heden’. De uiteindelijke strijd tussen de gevonden talenten wordt aansluitend gestreden in de studio.

Pas in de studio wordt duidelijk hoe de gevonden personen hun ’talent’ moeten gebruiken en dat is soms heel anders dan gedacht. “Zo krijgen de gevonden heftruckchauffeurs de opdracht om zoveel mogelijk auto’s op elkaar te stapelen en worden de gevonden bikkels behangen met knijpers“, aldus Veronica.

De Mol en Gerschtanowitz zetten ook hun eigen netwerk in. Zo laat De Mol voor een opdracht Ruud de Wild komen en belt Gerschtanowitz zangeres Nikki op.

Beat De Mol is dinsdag om 20.30 uur te zien op Veronica.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen