Toppop voor even terug op televisie

Foto: AVROGerard Ekdom brengt AVRO’s TopPop, de bekende muziekshow uit de jaren 70 en 80, donderdagavond voor even terug op televisie bij Nederland 3. In ‘Toppop Recollected’ duikt Ekdom om 23.10 uur samen met zijn gast Alain Clark in de TopPop-archieven. Dat heeft de AVRO donderdag laten weten. De uitzending is onderdeel van TV Lab, het wekelijkse uitzenduur op donderdag waarin omroe- pen nieuwe programma’s testen. Welke shows dat zijn, wordt steeds op de dag van uitzending bekend.

Ekdom en Clark gaan in het programma samen op zoek naar de artiesten die de zanger geïnspireerd hebben. Zo blijkt Clark in het bijzonder gecharmeerd te zijn van het nummer Why tell me why van Anita Meyer.

Een voorproefje op het programma is online te bekijken.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen