Sascha Visser vertrekt bij TMF

Geplaatst op Thu 04 Nov 2010 om 13:25Sascha Visser stopt als presentator bij TMF. Zijn contract bij de muziekzender loopt af en wordt niet verlengd. Dat heeft TMF donderdag bevestigd. Het vertrek van Visser heeft volgens hemzelf niets te maken met het feit dat de zender van de kabel verdwijnt en een digitaal kanaal wordt, zoals donderdag bekend werd. “Mijn drie jaren zitten er op. Dan heb ik alle programma’s wel gedaan daar. Over wat ik nu ga doen, heb ik nog niet zo veel ideeën. Er is niets concreets. Ik ga rustig even kijken wat de opties zijn.


31 Reacties op “Sascha Visser vertrekt bij TMF”


 1. Mike

  Hij is echt super dik geworden!

 2. Sander

  Die gaat naar BNN

 3. Newhouse

  Misschien kan hij samen met Jochem van Gelder een zender beginnen.

 4. Tweedan

  Zoals vanochtend per abuis al werd vermeld door de persvoorlichter van TMF bij Giel.

  “Vertrekt Sascha als VJ?”
  “Alle VJ’s hebben een contract van 3-4 jaar. Sascha heeft zijn 3 jaar erop zitten.”
  “Hij vertrekt dus?”
  “Nee, dat zeg ik niet…”

 5. 2.0

  lekker van de tv laten die gast arogante kwal, en dat tmf weg gaat is ook al geen gemist ik kijk het al jaren niet meer terwel ik er een aantal jaren geleden iedere morgen mee opstond is het nu maar voort een afgezaagde tv zender hoppp wegwezen ermee

 6. Robin

  Reactie op Sander:
  Vermoed ik ook inderdaad ;)

 7. Ed

  Reactie op 2.0:
  Zeg 2.0:
  Wat een slecht onderbouwd en zuur stukje. Bovendien tel ik 3 spelfouten en gebruik je geen leestekens en kapitalen. Kan dat nou niet anders?

 8. Cees

  Niets aan verloren

 9. Chiel

  Reactie op Mike: ‘super dik’ jahoor! Wat is een Robert Jensen dan wel niet? :?

 10. Kaj

  Zijn dus alleen nog maar Amir, Veronica, Willem (Willy) en Tess over.
  Een paar maanden geleden is Saar ook al weg gegaan.

 11. Anonymous

  Veronica’s derde contract loopt ook in januari af. Dan houden ze alleen Amir, Willem en Tess over.

 12. Colin

  BNN lijkt me niet echt een omroep voor Sascha…

 13. mark

  Ik denk eerder dat Sascha naar SBS gaat (Veronica?). Ook omdat ie aan allerlei SBS programma’s mee heeft gedaan als Popstars en ook wel eens wat op de rode loper heeft gedaan voor Shownieuws. Hij zit nog steeds in het SBS bestand, wordt ook vaak gebeld in Shownieuws, of schuift wel eens aan de desk.

 14. noname

  Ik denk RTL 5 met nikki LOL:P

 15. Colin

  In Oppassen! was hij irritant

 16. David

  In Oppassen! was iedereen irritant!

 17. Antonius

  Hoezo is Saar toendertijd eigenlijk weggegaan?

 18. Chris

  Sasja en Nikki moeten gewoon op RTL 5 rond 18:00 een live programma krijgen.

 19. Anonymous

  Reactie op Antonius: Niet. Kleine vermelding in het programma Kijk dit Nou!.

  Sascha Visser gaat de nieuwe SBS6 talentenjacht presenteren: Vier voor Kus waarin ze op zoek gaan naar een nieuw vierde lid voor de meidengroep KUS.

 20. Vincent

  De lafaard.

 21. j

  Reactie op Antonius:
  Ivm. flexwet.

 22. drama queen

  Dit stukje vind ik dan wel weer grappig: ‘Ik ga rustig even kijken wat de opties zijn’. Dat doet Jochem van Gelder toch ook nog steeds? Ach deze jongen kan gewoon niet zoveel en is over het paar getild.

 23. richard

  Reactie op Antonius:
  omdat zij zelf weg wou!!!!
  ze wou wat nieuws
  sascha moet gewoonnaar rtl5 en samen met nikki plessen gaan presnenteren een soort dagtalkshow of zo hun zijn echt goed samen

 24. scientist

  Er kijkt geen hond naar TMF.

 25. 2.0

  Reactie op Ed: je begrijpt wat ik bedoel en dat is het belangrijkste, spelfout of niet als mensen je maar snappen en volgens mij heb je het goed begrepen dus wat is het punt, reageer liever op het onderwerp dan op mij

 26. Paul

  Reactie op Chris:
  Wat? Alsjeblieft niet! Ik vind die jongen het grootste non-talent op de Nederlandse televisie. Als ik, per ongeluk, langs TMF zap, krullen mijn tenen spontaan bij het zien van zijn presentatiewerk. Ooit een interview in het Engels bekeken van hem met een ster (naam even kwijt), van embarmelijk niveau.

 27. Paul

  Reactie op Paul:
  en hetzelfde geldt voor Nikki.

 28. Ed

  Reactie op 2.0:
  Ja, als je iemand een arrogante kwal noemt en de zender afgezaagd, dan begrijp ik heel goed wat je bedoelt! Ik vind het gewoon verarming, en dat wilde ik nou graag even kwijt. Maar een spelvoudje kan altijd gebeuren hoor ;-)

 29. michel

  Ik denk dat Sascha naar RTL gaat en omte beginnen X-factor backstage gaat presenteren en misschien ook iets op RTL5.

  Reactie op Chris: Zou leuk zijn maar, dat soort programma’s scoren niet in deze tijd bij de jeugd en daarbij is het ook heel duur. Een sponsor zou dit dan moeten finacieeren maar, de meeste bedrijven die zich op deze doelgroep concentreren zoeken aanddere wegen om de jongeren te bereiken. Veronica heeft het al eerder geprobeerd met KInk tv en VHQ en ook deze programma’s sloegen niet aan. Daarbij sluit zo’n dagelijkse jongereshow niet aan bij de rest van de programmering in de vooravond van RTL5. De kijkcijfers zouden ongveer gelijk blijven aan die van nu en Dr Phill en de comedy’s zijn een stuk goedkoper om uit te zenden.

 30. Erik

  jammer. misschien een nieuwe seizoen kees & co? Was wel helemaal afgelopen maar in deze tijd is dat toch heel normaal om een oude serie nieuw leven in te blazen?

 31. arno

  Stoppen met die gozer! Hij moet maar eens gaan echt gaan werken!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.