Jan de Hoop boos weg bij Koffietijd

Geplaatst op vr 19 nov 2010 om 12:52

Jan de Hoop stopt met zijn rubriek in Koffietijd. Hij is boos op de redactie. Dat vertelde De Hoop vrijdag op Q-music. De Hoop was sinds oktober elke vrijdag te zien in de ochtendshow met ‘Jans keek op de week’, maar donderdag werd hij afgebeld. “Ik vind het zo respectloos. Ik doe het gratis. Ik ben ervoor gevraagd, heb het niet aangeboden. Ik probeer er iets leuks van te maken, ben de hele week bezig leuke dingen te verzamelen en dan hoor je de avond voor uitzending dat er geen tijd is.”

De Hoop bereidt zich elke week grondig voor op zijn rubriek. “Dan zoek ik bijzondere berichtjes uit de kranten op, zoals over de KLM die naar de ruimte gaat. Dan bel ik met de KLM en bereid ik het item voor.”

De nieuwslezer is klaar met Koffietijd. “Ik was anderhalf uur bezig geweest om me voor te bereiden en dan belt een jongeman van Koffietijd mij gisterenavond op dat ze maar twee minuten de tijd hadden en ze er maar van uit waren gegaan dat ik daarvoor niet wilde komen. Ik zei: ‘Dan wil ik eigenlijk helemaal niet meer komen’.
16 Reacties op “Jan de Hoop boos weg bij Koffietijd”


 1. Grumpy

  Jan heeft gelijk, maar om dat nou via de radio kenbaar te maken. Jan misschien gewoon een goed gesprek met de meisjes van koffietijd?

 2. Flippo

  Het zit ‘m echt hoog, hij kondigde Koffietijd ook niet aan in het nieuws van 9:00 uur, zoals hij altijd doet. :lol:

 3. Berry van den Linde

  EIkels daar bij Koffietijd.

 4. Sanne

  En terecht. Dan kun je beter de eer aan jezelf houden. Dat je het gratis doet betekent nog niet dat je geen respect voor je werk verdient. Genoeg anderen die hem wel waarderen.

 5. alice

  Tja rtl4 eens kijken wat onze objectieve Albert Verlinde hier over zegt, want tja het is wel zijn eigen rtl4 en
  Wiens brood men eet wiens woord men spreekt.
  Maar ja

 6. Ron

  GO JAN, GO JAN! Groot gelijk hoor, zonde van je tijd. Was bij Hans en Mireille nooit gebeurd..

 7. Piet

  Onvolwassen gedrag van Jan de Hoop. Hij zou moeten weten dat dit soort dingen kunnen gebeuren bij de televisie. Misschien heeft die jongeman van Koffietijd het wat onhandig gebracht, maar dan moet ie daar wat van zeggen en niet zo kinderachtig zijn om dan maar gelijk helemaal er mee te stoppen.

 8. Hoertje

  Reactie op Piet: Jan heeft groot gelijk. Of jij nu recht probeert te lullen wat krom is, of niet. :evil:

 9. Cees

  Tja zo gaat dat bij de commercielen

 10. TeeVeetje

  Waar maken jullie je druk om , volgend seizoen is er geen koffietijd meer , en Jan is wel oke hoor .

 11. Joost

  Ach komop zeg, niet zo kleinzerig…zo gaan die dingen. Dat kan toch een keertje gebeuren.

 12. Edwin

  Koffietijd kijken is toch nog erger dan werken op de doordeweekse dagen al was het alleen al vanwege de zeer matige intervieuwkunsten van Loretta Schrijver die er niets van bakt en over bakken gesproken die kok met een moeilijke naam daar is ook weinig leuks aan te vinden.

 13. Jen

  Groot gelijk…steek je er vrijwillig al je tijd in en hoef je dan niet te komen. En tot overmaat van ramp hoor je dat pas de avond vantevoren, als je al je tijd er al in hebt gestoken….pffff

 14. Delano de Vries

  Reactie op TeeVeetje:

  Koffietijd gaat gewoon door, waar heb je het over?

 15. Ilona

  Word Jan niet gewoon op maandbasis betaald door RTL?
  En sorry hoor. Ik vond hem werklijk vreselijk in Koffietijd. Wat heeft die man nou te melden? Laat hem lekker op een cruiseschip gaan en nooit meer terug komen!

 16. Mike

  Jan is boos op Koffietijd. Jan is boos op DWDD. Gaat Jan soms Joling achterna?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.