Sjimmy Bruijninckx ook op stap voor Huizenjacht

Geplaatst op vr 19 nov 2010 om 12:39Foto: SBSSjimmy Bruijninckx wordt toegevoegd aan het presentatieteam van het dage- lijkse SBS 6-programma Huizenjacht. Ze is vrijdagavond voor het eerst te zien in de tv-show. Dat heeft SBS laten weten. In Huizenjacht, dat dagelijks ruim 400.000 kijkers trekt, helpen SBS-presentatoren woningzoekenden bij het vinden van hun droomhuis in Nederland. Het huidige team van presentatoren bestaat uit Ellemieke Vermolen, Marlayne Sahupala, Nance Coolen, Tooske Ragas en Viktor Brand.


15 Reacties op “Sjimmy Bruijninckx ook op stap voor Huizenjacht”


 1. TeeVeetje

  Wie ? Sjimmy ? Gaat straks ook Sjors van de Rebellenclub mee op huizenjacht .De cyclusvan het Engelse programma huizenjacht wat SBS6 om 6 uur s’avonds uitzend word om de week herhaald , dat is leuk voor de adverteerders hoor , niet dus .

 2. Hans

  Blijft een mooie vrouw. :)

 3. buis

  reactie op Hans.
  Misschien eens een goede bril uit je eigen winkel kopen?

 4. Anoniem

  Whaha, hebben ze “te weinig” presentatoren voor het programma. Och, dadelijk zien we Patty Brard en Gerard Joling ook nog voorbij hupsen, want tsja, iedereen moet wel aan bod komen. Wat een grap!

 5. René

  Met deze kijkcijfers kunnen ze binnenkort beter op Banenjacht

 6. mark

  Nou heeft SBS dus al haar presentatoren die ze heeft ingezet. Who’s next? Gerard Joling. Henkjan Smits? En das is de kantine leeg.

 7. M@rk-Bred@.

  Wat een lekker negatieve bedoeling hier weer! Als je liever naar Kwalbert Verlinde kijkt, dan hoef je niet naar “Huizenjacht” te kijken hoor.
  “Huizenjacht” is gewoon een leuk programma en de ene presentator past er beter bij (Viktor, Tooske en Marlayne) dan de andere (Nance).
  Binnenkijken bij anderen is toch altijd leuk! “Huizenjacht” is het perfecte alternatief voor de eerdere genoemde Kwalbert met zijn “hemelse” RTL.

 8. mark nijmegen

  Vind het ook een leuk programma, sommige van de reacties zijn wederom erg zielig. Er zijn nou eenmaal mensen die graag alleen maar negatief over alles en alles willen denken. Ben benieuwd of ze ook zo over hun eigen leven denken… maar je moet wel negatief van binnen zijn wil je alles maar dan ook alles zonder echte reden negatief willen benaderen.

 9. Anoniem

  Vind Nance en Tooske vreselijk, dan kijk ik ook niet. Verder wel een grappig simpel wegkijk programma tijdens het eten.

 10. Chiem

  Elke week weer een presentator erbij?

 11. kwikjealex

  Zou het binnenkort Hart van Huizenjacht gaan heten?

 12. Colin

  Hoe lang zal het duren voordat Rob Geus keukens gaat controleren in Huizenjacht, echt elke SBS6 corivè doet er aan mee…

 13. Nee5

  Reactie op kwikjealex: wat een onwijs goede grap! NOT.
  Huizenjacht is een leuk programma, vind zelf Victor en Tooske het beste presenteren in het programma.

 14. Singing Bee

  Ik vraag me af of de mensen die hier negatief reageren het programma al ooit gezien hebben?
  Victor bijvoorbeeld doet het leuk, nance niet….
  Maar het programma blijft hetzelfde…

  Sjimmy moeten we nog maar afwachten, en misschien (als SBS slim is) doen ze na de seizoen alleen de beste presentatoren overhouden…

 15. Sjaakie

  Reactie op Anonymous:

  Helmaal mee eens. Tooske vind ik de slechtste van het stel… Pfff gewoon tenenkrommend af en toe. Maar verder leuk prgramma tijdens het eten :)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.