Hanna Verboom concurreert met zichzelf

Foto: BNN/SBSHanna Verboom (27) concurreert vanaf maandag met zichzelf. De actrice speelt hoofdrollen in twee tv-series die tegelijk worden uitgezonden: het nieuwe ‘Feuten’ op Nederland 3 en ‘De co-assistent’ op NET 5. Beide dramaseries beginnen enkele minuten voor half tien ’s avonds. Verboom is in de BNN-serie Feuten te zien als een bitchy corpsmeisje, terwijl ze in De co-assistent in de doktersjas van de brave Elin rondloopt. “Het is weer eens heel wat anders“, zegt Verboom in dagblad Metro.

Verboom vindt het leuk om verschillende soorten karakters te spelen. “Dat vind ik een van de leukste dingen van acteren: je kunt altijd weer verschillende rollen spelen. Wat mij betreft zou ik elke rol wel een ander type willen spelen. Dat lijkt mij ook zo moeilijk aan een soap, dat je altijd dezelfde rol speelt. Dat zou mij gaan vervelen.

De nieuwe serie Feuten gaat over het studentenleven. “Een serie met ballen“, aldus een woordvoerster van BNN. In De co-assistent reist Elin maandag voor het eerst af naar Afrika. Daar gaat ze aan de slag voor Flying Doctors.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen