Giel Beelen: ‘Helemaal klaar met The Voice’

Radio-dj Giel Beelen vindt het onterecht dat Jennifer Ewbank ten koste van con- current Myrtha Pijma de volgende ronde van The Voice of Holland heeft gehaald. De muziekkenner denkt dat Jennifer alleen door is omdat ze het zusje is van de bekende muziekproducent John Ewbank. “Veel luisteraars zijn net als ik een beetje klaar met het hele The Voice- programma. Als dat ook niet eerlijk is, kan het op die hoop van die andere onzin. Het klopt gewoon niet“, zei Beelen maandag op 3FM.

Nick & Simon, de coaches van Jennifer Ewbank, kozen ervoor om haar nog een kans te geven en stuurden Pijma naar huis. Op internet gaven veel mensen aan dat ze Pijma beter vonden dan Ewbank. “Ik was in New York en las allemaal reacties erover op Twitter. Ik kan me voorstellen dat mensen er van in de war zijn. Toch had ik ook voor Jennifer gekozen“, zegt collega-coach Angela Groothuizen.

Coach Jeroen van der Boom begrijpt niets van de keuze van Nick & Simon. “Ik ben altijd gewoon eerlijk. Ik ben niet boos op The Voice, hoor. Iedereen moet zijn spel spelen zoals zij het willen spelen, maar als je bij mij in het team zit: zing je goed, dan zing je goed en als je slecht zingt, ga je eruit. Ik heb kennelijk andere oren.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen